18 septemb

hej! Livet rullar på här på Kreta och jag njuter av varje dag jag får vara här, jag har arbetat mycket och haft utflykter oh flygplats, idag är jag ledig och vi är på väg till mitt favoritställe, falassarna. Asså jag är seriöst kär i den stranden och platsen. Och idag ska vi se solnedgången också! Bara slappa och vara. Älskar lediga dagar för det känns som man har haft semester i evigheter och då har man bara varit ledig en dag. . Underbart! 

Bilden är från falassarna! 


<3

 September

Hej!


Sen jag senast skrev så har jag hunnit haft besök av både Julia med familj och Linnea! Och under tiden arbetar mycket. Julia kom den 31 augusti och jag hade inte en aning om att Linnea skulle komma, rätt som det var stod hon där framför mig i flygplatsen, och jag kunde inte förstå att det var sant! Har aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv och det var så underbart kul att få ha två av sina bästa vänner på besök samtidigt! Så vi har egentligen tagit det lugnt, ätit god mat, blev roadtrip till min favoritstrand falassarna, de följde med till elafonissi när jag hade utflykt, och det blev en eftermiddag i Chania. ah vi tog det bara lugnt och chillade massor så skönt. 

Jag har också varit på roadtrip med Nicole och Lea till matala (hippie beachen) och det var så fint och trevligt! 

Sedan så har vi också haft kick down på destinationen och det var en väldigt galen kväll vill jag lova! Det var som om vi levde som att ingen morgondag skulle komma den natten. Sjukt kul hade vi och sedan så har många utav mina vänner åkt hem nu för att förbereda sig inför ny destination. Och det är oerhört sorgligt att krama hejdå, man vet att man träffas igen men inte när.. att ha levt så nära i ett halvår och gjort och upplevt så mycket som jag gjort med de här fantastiska människorna är helt otroligt. 

Igår hade vi en kick down för bara mitt team. (Vi är flera olika team, med olika arbetsområde) så vi åt middag, drack drinkar och Lea hade gjort en video som vi såg på, och tårarna bara sprutade när vi såg den. Från dag ett tills nu. Så mycket vi gjort tillsammans och det förstår man
Först när det snart är slut. Galet! 

Så idag så ligger jag under ett parasoll på stranden och halvsover.. haha. 

Hoppas ni har det bra! 


RSS 2.0