Sista lediga dagen

Hej!


Just nu ligger jag i sängen i mittt hotellrum en helt vanlig fredag den 13. Eller? Nej för idag har jag min absolut sista fridag som guide. Och fan va jag njutit! Vaknade sent, åt hotellfrukost med ML och Victoria, fixade mig länge och tog bussen in till agia marina, kändes precis som att vara hemma och ta bussen i stan. Har inte fixat mig såhär fint på 7 månader! Har varken orkat, haft tid eller lust att sminka mig och locka håret. Men idag fixa jag mig och åkte och fixade mina naglar, blivit beroende! Ah sen åkte jag hem till hotellet igen och åt crepes med Sara och Victoria och nu chillar jag! Ska om några timmar åka och äta middag med teamet och lite drinkar på det. Så min sista lediga dag har spenderats bra!

Och ja har ju inte skrivit här, men sen sist så har vi flyttat från agia marina och ut till kolimbari och har bott på avra imperial sen förra torsdagen! Och det mina vänner har varit helt jävla underbart! 
Har också haft besök av bästi Linnea och hon fick också bo här så jäkal nice! Vi har egentligen inte gjort så mycket. Jag har jobbat när hon varit här så. Men vi har iaf hunnit åka båt och snorkla ute vid ön theodori, ätit sushi, slappat och solat. 

Sen har det inte hänt så mycket, vi håller på att stänga ner destinationen nu och färre och färre gäster kommer. En så märklig känsla det är att jag åker hem till Sverige. Samtidigt som jag känner mig lättad över att åka hem så är jag så kluven till det, att lämna alla underbara vänner och mitt arbete på Kreta som förövrigt har varit det bästa av alla jobb jag haft, trots att det många gånger känts åt helvete så har jag vuxit som person utvecklats och utmanat mig själv. Men jag vill åka hem så tror det blir bra när jag varit hemma några dagar. 

Imorgon har jag min sista arbetsdag med flygplats och sen på söndag lyfter flyget hem till Sverige! RSS 2.0