Lever livet

Hej!


Gud vad tiden springer iväg. Bokstavligen. Helt sjukt vad tiden går fort, redan halva maj har flugit förbi och jag har det fortfarande bra, skönt att höra va? Haha. Nej men jag har det senaste jobbat mycket, hela veckan faktiskt. Brukar oftast ha En ledig dag mitt i veckan men nu jobbade jag söndag till söndag. Så idag är jag ledig och det är underbart. 

I veckan har jag mött fantastiska gäster, har fått fina råd som är så tänkvärda och jag blir så varm inombords. Har varit på flygplatsen, haft välkomstmöte och haft service. 

Igår hade vi 35 grader och det kändes precis som att gå in i en vägg. Det var sjukt varmt. Och ovanligt för säsongen. Så igår bestämde jag mig på min service att gå upp på ett litet berg där vi har flera av våra hotell och göra show ups. Men det var en ganska dum idé med tanke på att det var så fruktansvärt varmt. Men tog mig till 6 hotell och mötte flera gäster som
Njöt av semestern :) 

Idag är jag som sagt ledig och jag och min norska roomie Mariann har städar lägenheten och tvättat kläder. Nu ligger vi på hotellet bredvid kontoret och njuter av värmen. Jag pluggar samtidigt. För nästa vecka ska jag ha min första utflykt! Glädjer mig massor :D 

Sen händer det inte så mycket mer, det blir vardag här nere med och rutiner börjar komma men det är bara helt fantastiskt att jag lever min dröm just nu. Underbart! Jag har även bokat resa hem för min semester i början av juli som också kommer bli helt otroligt bra! 

Hoppas ni har det bra, ska försöka uppdatera mer, men dagarna går fort och internet är inte så bra. Men ska bli bättre.
Hade!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0