1 majHej!


Har ärligt inte hunnit skriva sen jag sist skrev för lite mer än en vecka sedan. Önska jag haft tid, ork och internet nog för att uppdatera varje dag men det har jag ej. Så skriver när jag får tid över. Och detta är ett sånt tillfälle.
Så vad har hänt sen sist vi sågs, jo jag har arbetat hårt och lärt mig mycket, varit ute på flygplatsen två gånger och båda gångerna slutade väldigt sent runt halv två på natten. Kommer att ha flera flyg som landade väldigt sent, flygplatsdagarna är väldigt stressiga och samtidigt väldigt kul. När jag kommit in i rutinerna kommer det gå som rinnande vatten. 
Jag har varit på utflykt till elafonissi med mitt team och badade där, så första doppet för i år, CHECK. Det var oerhört vackert där och vattnet var så kristallklart. Stranden var dock inte så rosa som man sett på bilder men fanns ändå lite rosa skimmer i kanten. 
Jag har också kommit in i att arbeta i våra system osv men det är fortfarande mycket kvar att lära sig. 
Imorgon väntar utflykt till samaria ravinen som vi ska gå tillsammans med gäster, kommer bli spännande och har sett fram emot att få gå den vandringen. 
Hoppas ni har det bra! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0