Work hard

Hej!


Idag är jag ledig och har varit ganska duktig idag tycker jag, jag gick upp 8 och tvättade, gick ut på en promenad och åt en bra frukost. Så dagen började väldigt bra :) sedan har den fortsatt med att jag la mig nere vid stranden och ligger fortfarande kvar. Ska va här ett tag till idag sen gå en till promenad tror jag och ikväll har vi teammiddag :)

Vad händer annars då? Jo dagarna bara flyger förbi här nere och jag jobbar hårt och intensivt. Detta är det absolut bästa och mest lärorika jobb jag någonsin haft och jag trivs så bra, men ibland är det väldigt tufft och man bara vill ge upp på allt, men jag ger inte upp, just nu lever jag ut min dröm och lite motgångar kan inte få mig att sluta. Så som sagt så är det intensivt med mycket och göra och mycket att tänka på. Men det blir lättare och lättare 

Idag fyller min älskade mamma år, grattis till dig. Hoppas du får en underbar födelsedag <3 

Ha en go dag allihopa!


Kick off

Hej!


Igår hade vi vår kick off för ving, spies och Thomas Cook norrhen europe. Och vi var uppdelade i olika lag med olika länder. Mitt lag var Indien. Sedan skulle vi göra massa uppdrag osv i byn, och sedan hade vi tävlingar på stranden. 

På eftermiddagen så åkte vi alla ut till souda bay och klev på ett sjörövarskepp. Vi seglade ut till en ö och där badade folk och vi drack och åt och hade det jäkligt bra :)
På kvällen åkte vi tillbaka och nästan alla följde med ut på social. Och vi hade jättekul! En jättebra dag igår :)

Idag är jag ledig och slappar till tusen vid poolen på iolida beach. Och ska fortsätta göra ingenting. Idag om en månad åker jag hem för semester också! Iih längtar!
21 maj

Kommer nog börja varje inlägg med att berätta om hur fort jag tycker att tiden går. För det gör den! Denna vecka bara sprang förbi och jag har gjort mycket. 


Har jobbat, och haft min första utflykt. Det var så nervöst men jag var redo och påläst. Så hade utflykten en smak av Kreta, har skrivit om den tidigare :) och det var så mysigt. Gästerna var glada och intresserade och fick så fina kommentarer :) kände mig så varm inombords när jag klev av bussen vid kontoret. Underbar känsla och ser fram emot Att anta nya utflykter :) 

Sedan har det varit väderomslag så det slår härliga till. Kokande värme den ena dagen och den andra har det pissregnat. Märkligt! 

Sedan så har jag jobbat på flygplatsen och det går framåt.
Idag hade jag välkomstmöte med Lea och det kom hela 70 personer, helt galet många! Men så kul att få berätta för dem
Vad dem ska hitta på här på Kreta. Sedan har det gått i ett på service kontoret och nu ligger jag utslagen på sängen.

Ska ikväll äta med våra kollegor från Rethymnon. :) 

Hoppas ni har det bra! 


Lever livet

Hej!


Gud vad tiden springer iväg. Bokstavligen. Helt sjukt vad tiden går fort, redan halva maj har flugit förbi och jag har det fortfarande bra, skönt att höra va? Haha. Nej men jag har det senaste jobbat mycket, hela veckan faktiskt. Brukar oftast ha En ledig dag mitt i veckan men nu jobbade jag söndag till söndag. Så idag är jag ledig och det är underbart. 

I veckan har jag mött fantastiska gäster, har fått fina råd som är så tänkvärda och jag blir så varm inombords. Har varit på flygplatsen, haft välkomstmöte och haft service. 

Igår hade vi 35 grader och det kändes precis som att gå in i en vägg. Det var sjukt varmt. Och ovanligt för säsongen. Så igår bestämde jag mig på min service att gå upp på ett litet berg där vi har flera av våra hotell och göra show ups. Men det var en ganska dum idé med tanke på att det var så fruktansvärt varmt. Men tog mig till 6 hotell och mötte flera gäster som
Njöt av semestern :) 

Idag är jag som sagt ledig och jag och min norska roomie Mariann har städar lägenheten och tvättat kläder. Nu ligger vi på hotellet bredvid kontoret och njuter av värmen. Jag pluggar samtidigt. För nästa vecka ska jag ha min första utflykt! Glädjer mig massor :D 

Sen händer det inte så mycket mer, det blir vardag här nere med och rutiner börjar komma men det är bara helt fantastiskt att jag lever min dröm just nu. Underbart! Jag har även bokat resa hem för min semester i början av juli som också kommer bli helt otroligt bra! 

Hoppas ni har det bra, ska försöka uppdatera mer, men dagarna går fort och internet är inte så bra. Men ska bli bättre.
Hade!


1 månad

Hej!


Idag har jag varit här på Kreta i en hel månad. Kan inte förstå vart tiden tar vägen. Det har verkligen gått så fort. Känns väldigt bra och jag trivs här. Nu börjar saker och ting börja falla på plats. 

Den här veckan har jag gått samaria som jag berätta om, sedan var jag ledig dagen efter och då låg vi på stranden och bara slappade. På kvällen åkte vi till Chania för lite shopping och vi åt godaste pastan på en restaurang i hamnen.
Sedan så har jag jobbat och det är så roligt att träffa gäster osv. 

Idag har vi haft service i platanias och åkt ut på hotell och pratat med gäster. Ikväll ska vi ut på flygplatsen för att skicka hem gäster och att ta emot nya gäster. Så just nu ligger jag på sängen och halvsover. Haha känns som man är trött hela tiden. Arbetspass som är runt 10-12 timmar och det blir bara varmare och varmare. Det är intensivt men kul! 

Hoppas ni har en fin lördag!


Samaria

Hejhej


Idag ringde klockan 05:00 och jag tog mig upp, gjorde mig iordning och sedan bar det av mot samaria med teamet och gäster. Vi skulle observera den utflykten som var helt fantastisk. Tog ungefär 1 timma till samaria. Och det är en stor ravin som man vandrar igenom. Vi började vår vandring vid 9:30 och tog oss nerför stentrappor ca 3,5 km. Det var en ganska besvärlig led och det var lätt hänt att man snubblade på en och annan sten och halkade omkring. Men trots det så klarade vi oss ifrån skador. Vi vandrade genom ravinen och stannade till på olika små stopp för att dricka vatten direkt från berget och äta. Vi gick igenom
Samaria by där det bodde människor ända fram till 1960 talet då de tvingades flytta för att samaria blev en nationalpark. Det var en oerhört vacker vandring med höga berg och djupa raviner. Vi passerade även järnporten där det är som smalast på hela leden, 4 m brett och ca 200-300 m högt. Det var förbryllande att se så mäktiga berg. Ögat kunde inte riktigt ta in det man såg. Men det var helt fantastiskt. Hoppas på att få guida den utflykten men kanske inte varje vecka, då den var väldigt krävande och jobbig på vissa ställen. Och under högsäsong kommer man bli stekt, jag brände mig så mycket idag så sitter på bussen hem nu och det bränner överallt. Haha. Jaja innan bussen tog vi färja från utgången av samaria ravinen till en liten by där bussen hämtade upp oss. 

Det har varit en lång dag och för en otränad själ som jag så har jag redan träningsverk. Haha. Men vi tog oss igenom ravinen på 4,5 timma och vi gick en sträcka på 1,8 km. Så är väldigt trött nu. Hehe1 majHej!


Har ärligt inte hunnit skriva sen jag sist skrev för lite mer än en vecka sedan. Önska jag haft tid, ork och internet nog för att uppdatera varje dag men det har jag ej. Så skriver när jag får tid över. Och detta är ett sånt tillfälle.
Så vad har hänt sen sist vi sågs, jo jag har arbetat hårt och lärt mig mycket, varit ute på flygplatsen två gånger och båda gångerna slutade väldigt sent runt halv två på natten. Kommer att ha flera flyg som landade väldigt sent, flygplatsdagarna är väldigt stressiga och samtidigt väldigt kul. När jag kommit in i rutinerna kommer det gå som rinnande vatten. 
Jag har varit på utflykt till elafonissi med mitt team och badade där, så första doppet för i år, CHECK. Det var oerhört vackert där och vattnet var så kristallklart. Stranden var dock inte så rosa som man sett på bilder men fanns ändå lite rosa skimmer i kanten. 
Jag har också kommit in i att arbeta i våra system osv men det är fortfarande mycket kvar att lära sig. 
Imorgon väntar utflykt till samaria ravinen som vi ska gå tillsammans med gäster, kommer bli spännande och har sett fram emot att få gå den vandringen. 
Hoppas ni har det bra! 


RSS 2.0