Service School Cypern 4-11/3

 
Hej på er!
Hoppas allt är bra! med mig så är det oerhört bra, har precis kommit hem efter en vecka på Cypern och det var helt amazing kul!
 
Så nu ska ni få höra, i fredags förra veckan så åkte jag och mami till Stockholm, vi turistade och hade det allmänt jättemysigt, sov på hotell och åt god hotellfrukost. På lördagen så var det dags, jag var så nervös så det kändes som jag bara ville vända om och springa åt andra hållet. Men kramade om mamma och satte mig på flygbussen till Arlanda, och gud så nervös jag var. Hade en klump i magen och tänkte hela tiden "vad är det du gör" lite panik, men jag samlade mig och åkte. Väl på flygplatsen gick allt smidigt och jag hittade osv. Sedan åkte vi, 65 förväntansfulla tjejer och killar på ett äventyr som vi inte riktigt hade koll på vad som riktigt väntade oss. Men vi kastade oss och körde stenhårt under veckan. 
 
Jag har lärt mig så mycket och lärt känna så många bra och fina människor. Det var en hektisk vecka, med lektioner från 09 till 19, men oj varenda minut var värt det och allt slit lönade sig verkligen. Så nu är jag utbildad reseledare på Ving och kommer snart att få min destination och sen bär det av, kan inte fatta att det här verkligen händer. Det händer mig här och nu och det är så fantastiskt! 
 
"jag får en chans och jag tar den" mitt nya motto i livet.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0