2017-03-28

Hej!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev här och det har väl hänt en hel del sen dess.
 
Som sagt så kom jag hem från en veckas intensiv kurs på Cypern och fick 4 dagar efter hemkomst reda på vart jag kommer att jobba, och jag hamnar på Kreta i ett halvår. Och jag är så ofantligt glad för min destination. Känns som en bra destination med mycket att se och göra och ett lagom festliv osv osv. Jag är så förväntansfull på mitt äventyr att jag börjar gå på väggarna. Vill bara iväg nu, lära mig massa nya saker, träffa mina kollegor som dessutom var flera som var med på skolan i Cypern :) ja gud tror mitt halvår kommer bli så otroligt bra! så om ni har semestertankar, åk till Kreta vettja! haha.
 
Ja så ah sen dess så har jag umgåtts en dag med Julia, vi åt på Paulo robertos restaurang i Nordstan och det var mumsigt värre!, sedan hade vi sleep over och jag fastnade helt totalt för serien prison break! galet bra. Sen har jag varit i Skövde några gånger, njutit av det vackra vädret. Jobbat och gått på teater, Bowlat med familjen, älskar verkligen att hitta på saker med min familj. är ganska sällan som vi gör något allihopa,så då blir det extra kul när vi äntligen får till något tillsammans. Tagit det lugnt, varit på bio med mina systrar, skönheten och odjuret var freaking jättebra!, beställt uniform, läst på och förberett mig inför mitt nya jobb.
 
Ja nä kommer inte på så mycket mer just nu, haha. Men som sagt så går tiden fort och nästa torsdag har jag åkt! så galet att jag ska göra något som jag drömt om länge länge. Känns så overkligt! 
 
Idag ska jag njuta av vädret, cykla en sväng med mami och sedan va med Carro :)
 
Hoppas ni får en fin dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0