Sommar

Hej!


Äntligen juni! Och jag har haft fyllt år, hela 22 år och det känns inte så stort haha. Men hade en trevlig födelsedag med att först köra morgon departure och sedan åt vi brunch på kantina, pannkakor och yoghurt boost. Sedan jobbade jag på dagen och på kvällen så firade vi på restaurang med god mat och supermysigt sällskap med mina söta kollegor :) och att fira sin födelsedag utan min familj kändes väldigt konstigt men fick två små söta födelsedagskortet på posten av dem så det värmde så mycket <3

Så nu är ju sommaren officiellt igång :D sedan så har det inte hänt så mycket mer, jobbar, äter med mina kollegor på partnermiddagar, festar, står på flygplats, håller välkomstmöten och så vidare:)

Såg också förövrigt den nya pirates of the carribean och den ägde! Som vi väntat och det var väntan värd! Se den allihopa!

Idag är jag ledig och har tvättat och städat och gått en promenad på 5 km Så nu ska jag bara slappa i en solstol hela dagen. 
Hade bra!

Bilden är från den bästa flygplats dagen och Nicoles (hon som vi håller) födelsedag! Så kul att när klockan slog 00.00 sjöng vi alla för henne :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0