Midsommarafton och semester

Hej gott folk! Tiden springer iväg och jag har snart gjort halva säsongen på Kreta! 


Har nog aldrig upplevt att tiden går så fort på Kreta som den gör. I veckan så har jag haft service, guidat utflykten till vackra elafonissi, haft flygplats, välkomstmöte och allt där emellan. Det har varit en intensiv vecka och idag har vi firar lite midsommar och jag firar att jag har semester! Det känns så fruktansvärt skönt ska ni veta! Och just i denna stund sitter jag vid gaten och väntar på mitt flyg hem till Sverige. Svårslagen känsla just nu! Ska bli så kul att komma hem och har mycket kul inplanerat att se fram emot. Så om en timma går planet och ska sova hela vägen hem haha. Det råder sömnbrist på detta jobb haha.. 

Aja men det blir bra i alla fall! 
Ses snart Sverige!!Gramvoussa

Hej!


Den här veckan började med att observera vår utflykt till gramvoussa. Det är en halvö som ligger på nordvästra delen av Kreta och är en ö där man får se en piratborg. En väldigt lugn och skön utflykt och inte för långt att åka. Man åker först buss och sedan båt ut till piratborgen och där går man upp till borgen och kan bada och sola. Sedan åkte vi vidare till balos bay som är the blue lagoon. Och det var supervackert, men det blåste lite mycket så det var svårt att bara njuta fullt ut. På eftermiddagen gick båten hem igen och då började det regnade som bara den! Så vi hade så tur med vädret . Men det är en jättefin utflykt iaf :) 

Igår jobbade jag och hade service och hade så mycket att göra haha stress.. nej då det går väl. Och idag så har jag utflykt Taste of crete. Mysigt som bare den :) 

Livet är allt bra här! Och om 10 dagar kommer jag hem på semester! Längtar ihjäl mig ska ni veta! 

Ha det fint! 
Bilder från gramvoussa och balos bay


Sommar

Hej!


Äntligen juni! Och jag har haft fyllt år, hela 22 år och det känns inte så stort haha. Men hade en trevlig födelsedag med att först köra morgon departure och sedan åt vi brunch på kantina, pannkakor och yoghurt boost. Sedan jobbade jag på dagen och på kvällen så firade vi på restaurang med god mat och supermysigt sällskap med mina söta kollegor :) och att fira sin födelsedag utan min familj kändes väldigt konstigt men fick två små söta födelsedagskortet på posten av dem så det värmde så mycket <3

Så nu är ju sommaren officiellt igång :D sedan så har det inte hänt så mycket mer, jobbar, äter med mina kollegor på partnermiddagar, festar, står på flygplats, håller välkomstmöten och så vidare:)

Såg också förövrigt den nya pirates of the carribean och den ägde! Som vi väntat och det var väntan värd! Se den allihopa!

Idag är jag ledig och har tvättat och städat och gått en promenad på 5 km Så nu ska jag bara slappa i en solstol hela dagen. 
Hade bra!

Bilden är från den bästa flygplats dagen och Nicoles (hon som vi håller) födelsedag! Så kul att när klockan slog 00.00 sjöng vi alla för henne :)RSS 2.0