Tillbaks på kreta

Hej!


Tiden går så brutalt fort hela tiden! Nu är jag redan tillbaka på Kreta och det är galet vad min semester bara sprang iväg. Men har min sista semesterdag idag så njuter till fullo i en solstol på stranden. 

De sista dagarna i Sverige spenderade jag med min familj och pojkvän. Jonas hämtade mig och mina systrar på flygplatsen sedan så har vi haft lite kalas för mig och Anni med grillad mat det var supermysigt :) sedan så har vi bara tagit det lugnt eftersom jag blev väldigt sjuk plötsligt. Kunde inte prata på 3 dagar och fick ont i öronen, men blev frisk igår typ.. ja nä som
Sagt bara njutit hemma och tagit det lugnt. Igår var det väldigt känslosamt att åka från min familj och krama dem hejdå och att krama Jonas hejdå på flygplatsen var så jobbigt. Usch, men vi ses om 3 månader igen och tiden går ju fort så är hemma på nolltid igen! Men hur som haver så har jag haft den bästa ledighet jag haft sedan studenten. Jag är verkligen tacksam för allt jag har.

Och nu ska jag kicka ASS här på Kreta fram
Till oktober :) och idag kommer dessutom bästa Linnea till mig och stannar en hel vecka :D så ska inte va allt för ledsen för att jag lämnat familj och vänner hemma haha.

Ah nä nu ska jag slappa och läsa på elafoanissi utflykten tills på söndag. 

Ha det bra! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0