Wonderful life

Skriv inläggstext 


3 månader

Hejhej!


Som vanligt så springer tiden iväg och jag har väldigt mycket för mig. Det hektiska guide life tog vid så fort jag kom till Kreta igen men den första veckan som jag var tillbaka så var min älskade Linnea på besök. 7-15 jul. Och det var underbart att få ha henne här även om jag var tvungen att jobba. Men veckan blev ändå väldigt bra.

De första dagarna så chillade vi och jag jobbade. På månaden och tisdagen så hyrde vi bil och på måndagen drog vi på en rejäl roadtrip och korsade hela ön från väst till öst. Vi åkte till vai beach, den enda naturliga palmskogen som finns i Europa. Vägen dit var väldigt bra ända fram tills vi kom till lasithi. Då blev det väldigt kurvigt och brant och jobbigt att köra på. Men vi tog oss efter 5 timmar i bil till vai beach. Där åt vi lunch och strosade omkring vid palmerna och badade i havet. Där var vi i ca 5 timmar och tog det bara lugnt. Åkte sedan hem och åt kvällsmat i Rethymnon :) 

Tisdagen så åkte vi till stranden falassarna och det är den absolut vackraste strand och vatten som enligt mig finns på Kreta. Det var helt fantastiskt och vattnet var kristallklart. Så där spenderade vi hela dagen och bara solade och badade massor.

Sedan så har vi ätit en massa god mat och Linnea var med på utflykten till elafonissi som jag hade. Väldigt trevligt :)

Så åkte hon hem den 15 och det var så ledsamt. Som jag kommer sakna henne!
Men nu är det tre månader tills jag är hemma igen. Redan 4 månader gjort, det är helt galet vad tiden går fort... så idag är jag ledig och ska bara slappa och ta det lugnt. Jobbade på flygplats till 03;45 inatt så är ganska sliten haha. 

Ha det bra


Tillbaks på kreta

Hej!


Tiden går så brutalt fort hela tiden! Nu är jag redan tillbaka på Kreta och det är galet vad min semester bara sprang iväg. Men har min sista semesterdag idag så njuter till fullo i en solstol på stranden. 

De sista dagarna i Sverige spenderade jag med min familj och pojkvän. Jonas hämtade mig och mina systrar på flygplatsen sedan så har vi haft lite kalas för mig och Anni med grillad mat det var supermysigt :) sedan så har vi bara tagit det lugnt eftersom jag blev väldigt sjuk plötsligt. Kunde inte prata på 3 dagar och fick ont i öronen, men blev frisk igår typ.. ja nä som
Sagt bara njutit hemma och tagit det lugnt. Igår var det väldigt känslosamt att åka från min familj och krama dem hejdå och att krama Jonas hejdå på flygplatsen var så jobbigt. Usch, men vi ses om 3 månader igen och tiden går ju fort så är hemma på nolltid igen! Men hur som haver så har jag haft den bästa ledighet jag haft sedan studenten. Jag är verkligen tacksam för allt jag har.

Och nu ska jag kicka ASS här på Kreta fram
Till oktober :) och idag kommer dessutom bästa Linnea till mig och stannar en hel vecka :D så ska inte va allt för ledsen för att jag lämnat familj och vänner hemma haha.

Ah nä nu ska jag slappa och läsa på elafoanissi utflykten tills på söndag. 

Ha det bra! 


Paris 2017


Coldplay

Skriv inläggstext 


Semester i sverige

Hejhej!


Nu har jag varit hemma i över en vecka och jag har hunnit med mycket! Det har varit underbart att ha varit hemma på semester och bara få gjort det jag velat och ta en paus från det intensiva Kreta.

Så när jag kom hem så överraskade jag mamma och pappa. De visste ingenting att jag skulle komma hem, de trodde nämligen jag skulle komma två dagar efter. Så de blev väldigt överraskade och glada.

Första dagen slappade jag hemma
Med familjen och tog det bara lugnt.

På söndagen så åkte jag till Borås och fikade/ åt lunch med Johanna och Linnea, sedan gick jag och linnea till rebeccas jobb och hälsade på! Som jag saknat er! På eftermiddagen så hämtade jag och linnea upp Julia och hade tacosmys hemma hos mig. Linnea sov över och morgonen därpå var vi på väg till Coldplay konsert!

Konserten var en utav de bästa upplevelserna i mitt liv. Den var så freaking underbar på alla sätt! Trots att vi stod upp i över 8 timmar så glömde man av hur ont man hade och jag var bara så lycklig! Grymt helt enkelt <3 vi sov hos Julia och chillde en stund i Göteborg dagen efter. Jag kom hem på eftermiddagen och gick en promenad med Anni innan Elins födelsedagskalas. Åkte sedan på kvällen till min Jonas.

På onsdagen så åkte jag och Jonas på en liten roadtrip till Karlsborg och forsvik. Mest för att vi ville göra något mysigt ihop, hade lite picknick längs Vänern och hade det bra, åt sedan på vår favoritrestaurang. Så galet gott. Är så glad att jag har honom <3

I fredags så steg jag och mina systrar upp tidigt och åkte till Landvetter och mot vår weekend i Paris. Sitter faktiskt i skrivandes stund på Paris flygplats. Men hur som haver, så har vi haft en jättebra resa. Eftersom vi kom till Paris redan innan klockan 09 så hann vi göra en massa saker redan förta dagen. Vi åkte hop on hop off buss, besökte notre dame i pissregn och gjorde ett besök på Louvren och Mona Lisa. Åkte även en nattur för att se staden upplyst. I lördags så åkte vi buss, var vid sacre cour, triumfbågen och gick upp och fick en fantastisk utsikt därifrån. Avslutade dagen med Eiffeltornet. Igår söndag var höjdpunkten på hela resan, Disneyland Paris. Alltså wow vilken fin park det är! Hade en underbar känsla inom mig hela dagen, vi strosade omkring där, åkte roliga attraktioner och en favorit blev the big thunder. Tror vi alla blev överraskade av att turen började med att tåget dök med snabb fart in i ett totalt mörker. Man såg ingenting haha. Kul kul! Nä sen som sagt åt vi mat och glass och gick runt i den mysiga parken. Firade även annis 20 årsdag där, hon fick en riktigt riktigt bra dag <3

Idag tog vi sovmorgon, checkade ut och har gått runt lite. Vi åkte ganska tidigt till flygplatsen för att slippa stress. För är det något vi lärt oss om Paris och fransmän: inga skyltar och ingen kan eller vill prata engelska. Tacka vet ja Google Maps! Haha

Och nu väntar vi på flyget hem. Har varit riktigt kul att resa med båda mina systrar och jag hoppas att vi snart bokar nästa resa  tillsammans :) 

Ja min semester i Sverige har varit intensiv och har nästan haft saker inplanerat varje dag. Men det är sån jag är, alltid något på gång. Hehe 

Har också tappat rösten, första gången som jag inte kan prata, får bara fram små visningar och viskningar. Och det är så märkligt för har inte ont någonstans eller känner mig sjuk, kan bara inte prata. Får hoppas jag får den tillbaka innnan jag kommer tillbaka till Kreta.

Japp så nu har jag skrivit ikapp mig lite grann iaf. Hoppas ni får en fortsatt fin dag!

Puss och kram 


RSS 2.0