9/1

Hejsan!
 
Januari och det nya året kickade igång och allt känns väl egentligen som vanligt. Jag är ledig fram tills jag drar till cypern och fram tills dess ska jag ta itu med viktiga saker och förbereda en hel del, jobba lite på mina gamla jobb, se till att träffa vänner och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det.
 
Men iaf förra veckan så tog jag det lugnt, var på rean på julina med Anni, vi gick upp 04 för en fucking rea?! köpte inte ett piss haha. Åt god frukost på Viskan och sov bort hela dagen sen,
Jag har fikat med Rebecca,Linnea och Benjamin, alltid lika mys att träffa dem. Haft sleep over med Linnea, myskväll med mina systrar hann vi också. Ja veckorna draar förbi och tide går ign väldigt fort! Känner en viss stress inom mig och kan inte riktigt sätta fingret på vad som gör mig ur balans.
 
Aja nu har jag även bestämt mig för att äta mer hälsosamt och träna mer, ja jag vet alla gör det och det är så mainstream. Men jag slutade tex äta socker och onyttiga saker som min kropp inte alls behöver pumpas med i december förra året och jag mådde bättre, jag blev piggare och min hemska acne försvann delvis. Så det blev en positiv förändring så ska vara snäll mot mig själv och äta bra igen.
 
Ah nä annrs händer inte mycket i mitt life, idag ska jag ta tag i mitt rum. Oslo är inte uppackad och jag har bott hemma nu i 3 veckor, pust. Så blir en rejäl städning och packa upp. Senare ska jag träffa min otroligt saknade Carro!
 
Hoppas ni har det bra


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0