26 januari

Hejsan!


Jag är så ner i varv just nu och tar det typ bara lugnt. Senast vi pratades vid har jag iaf haft en Sleep over hos min fina vän Julia, fick pröva på att hoppa studsmatta på hennes jobb och de må jag säga var jobbigare än vad det låter. Har ingen kondition alls men kul var det :) sen lagade vi gos lasagne och såg på film. 

Förrförra helgen var jag hos Linnea i Växjö och vi slog klackarna i taget, åt på vår favoritrestaurang pinchos och hade det allmänt jättebra :) sen har jag promenerat med min storasyster, umgåtts med Mami och Anni, jobbat några dagar på både turistbyrån och Stadsteatern och i helgen fick jag chansen att jobba på världscupen i längdskidor i Ulricehamn, och det var en så cool och kul upplevelse, är tacksam för att jag har ett Jobb som ger mig möjligheten att få delta på ovanliga och varierande evenemang. 

Men samtidigt som det känns så bra att va hemma och träffa alla igen så känner jag mig ändå inte helt hemma. Känns konstigt att inte ha något jobb att gå till, har inga rutiner och det gör mig obekväm med att va ledig. Men snart väntar mitt största äventyr i mitt liv och håller tummarna för mig själv att jag tar mig hela vägen.


9/1

Hejsan!
 
Januari och det nya året kickade igång och allt känns väl egentligen som vanligt. Jag är ledig fram tills jag drar till cypern och fram tills dess ska jag ta itu med viktiga saker och förbereda en hel del, jobba lite på mina gamla jobb, se till att träffa vänner och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det.
 
Men iaf förra veckan så tog jag det lugnt, var på rean på julina med Anni, vi gick upp 04 för en fucking rea?! köpte inte ett piss haha. Åt god frukost på Viskan och sov bort hela dagen sen,
Jag har fikat med Rebecca,Linnea och Benjamin, alltid lika mys att träffa dem. Haft sleep over med Linnea, myskväll med mina systrar hann vi också. Ja veckorna draar förbi och tide går ign väldigt fort! Känner en viss stress inom mig och kan inte riktigt sätta fingret på vad som gör mig ur balans.
 
Aja nu har jag även bestämt mig för att äta mer hälsosamt och träna mer, ja jag vet alla gör det och det är så mainstream. Men jag slutade tex äta socker och onyttiga saker som min kropp inte alls behöver pumpas med i december förra året och jag mådde bättre, jag blev piggare och min hemska acne försvann delvis. Så det blev en positiv förändring så ska vara snäll mot mig själv och äta bra igen.
 
Ah nä annrs händer inte mycket i mitt life, idag ska jag ta tag i mitt rum. Oslo är inte uppackad och jag har bott hemma nu i 3 veckor, pust. Så blir en rejäl städning och packa upp. Senare ska jag träffa min otroligt saknade Carro!
 
Hoppas ni har det bra

RSS 2.0