torsdag

Hej!
 
Nu när jag ändå är igång med att uppdatera denna dammiga blogg så kan jag ju skriva ett allmänt min vardaginlägg, kul, skoj, ja gud va kul! Så igår så jobbade jag på turistbyrån men var så opepp på jobb då jag blivit riktigt förkyld. Stod där täppt i näsan och ögon kändes blodsprängda och irriterade, men jag jobbade bra och var så trevlig som jag kunde.
 
Igår gick jag in på en lifebutik, jag har läst på om acne och skulle nästan kunna jobba inom det området. Som många vet har jag lidit av enligt mig själv extrem acne och hudbesvär i ansiktet. det har nu drivit mig till vansinne. När jag nu det senaste vaknat på nätterna för att jag gråter av smärta så har jag nu fått nog. Jag orkar inte med det mer, så jag gick in på en lifebutik och köpte ett kosttilskott som jag läst på om och som tydligen ska vara en mirakelprodukt och som faktiskt kommer hjälpa. Jag är skeptisk mot allt efterom jag prövat allt. Men nu har jag gett mig fan på att jag ska vara en utav dem som det faktiskt biter på och mitt hopp om att få en "felfri" hy har återvänt. så ska äta nu i 2,5 månader och sen se om jag blir bättre, håller tummarna för det men vågar inte hoppas för mycket.
 
Sedan så har jag börjat plugga och förbereda mig inför mitt äventyr med Ving, jag åker om 2 veckor och jag är så spänd och nervös men samtidigt så förväntansfull på vad som väntar. 
 
Ja nä idag så ska jag som sagt plugga sen ta det lugnt och bli frisk.
 
Hoppas ni har det bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0