tisdag

Hej! tisdag och ny vecka, som jag längtat efter denna vecka. jag ska förbereda mig inför mitt alldeles egna äventyr och ska knåpa ihop lite presentationer, och läsa på och sen bär det snart av, god så nervös men samtidigt redo.
 
Ibland kan jag få tillbakablickar på hur jag var när jag var tonåring och just i olika situationer där jag förr aldrig ville sätta mig själv i men som jag idag inte ser som någon big deal. Att stå inför klassen tex eller andra personer och prata var det värsta jag visste, jag ville inte synas eller höras och den där klumpen i magen som jag fick 1 vecka före det var dags. Hemsk känsla.
och att jag nu har vuxit i mig själv, känner mig trygg i mig själv och vet att jag kan. Jag har utvecklats och vågar ta ett steg och utmana mig själv, för det var verkligen vad det var. En stor utmaning från att gå från blyg och osäker till en tjej med självförtroende och att tro på sig själv.
 
Ja det där var en liten tillbakablick, skönt att man inte förblir den människa som man var när man var tonåring, utan att man hela tiden fortsätter frammåt och upptäcker nya saker om sig själv. och tt man växer ifrån det som skrämmer en.
 
Men hur som haver! Idag har jag åkt hem från Skövde, åt havregrynsgröt när jag kom hem, har haft sån jäkla cravings efter det så kokade mig en portion och stack sedan ut på en löprunda, 3 km. Inget att skryta med kanske men att springa i ojämn och mjuk grusväg gör det fasen ännu tyngre, och dels så har jag ju inte sprungit på evigheters evigheter. Det kändes oerhört skönt och välbehövligt. Sen har jag städat mitt rum och funderar på att rensa rejält bland mina saker innan jag sticker for real.
 
Senare ska jag laga mat åt la familia. Har börjat gilla att laga mat väldigt mycket. Läser recept och utforskar och freestylar och det blir ju inte alltid kalasgott men äsch jag lär mig och har kommit på en liten ny hobby ;)
 
Hoppas ni får en lövely vecka så höres


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0