Time flies

Hej!


Sluter av augusti nu och det märks, arbetet har blivit mer avslappnat och inte lika mycket stress längre och lågsäsongen börjar snart. 
Aja sen jag har skrev sist så har jag hunnit vara på spinalonga, en ö där dem förr i tiden satte alla människor som hade blivit smittade av spetälska. En väldigt vacker utflykt mem samtidigt väldigt grym och hemsk historia bakom. Det är ett samhälle på ön där människorna levde 700 meter från Kreta. Så var där den 8 augusti och observerade utflykten. 

Sen har jag varit ute på road trip med Ida och Nicole. Vi åkte till Preveli. En plats där det finns en sötvattensflod och naturliga palmer. Väldigt fint ställe men det blåste väldigt mycket så vi njöt inte så mycket när vi låg på stranden. Men som sagt kul med road trip :)

Sen har det bara rullat på, haft mycket service och en å annan utflykt till elafonissi. Sena kvällar på flygplatsen och idag är jag ledig. Känns som jag bara får tid till att skriva några rader här när jah har fri. Men som sagt nu går tiden väldigt fort och mina kollegor har börjat få sina nya destinationer och anställningar. Och snart är det dags för vissa att åka vidare. Känns oerhört sorgligt när man tänker på det. Har levt i snart 6 månader med mina kollegor så kommer bli
Väldigt konstigt att inte se dem varje dag.

Idag har jag inte gjort någonting. Kommhem sent igår efter flygplats och vaknade sent, städat lägenheten och bara varit vid poolen. Ikväll ska vi äta avslutsmiddag för min kollega Kenneth som åker hem nästa vecka. Usch ja så tråkigt det är och känner att det kommer bli svårt att krama dem hejdå. Men thats life! 

Hoppas ni har det bra! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0