Time flies

Hej!


Sluter av augusti nu och det märks, arbetet har blivit mer avslappnat och inte lika mycket stress längre och lågsäsongen börjar snart. 
Aja sen jag har skrev sist så har jag hunnit vara på spinalonga, en ö där dem förr i tiden satte alla människor som hade blivit smittade av spetälska. En väldigt vacker utflykt mem samtidigt väldigt grym och hemsk historia bakom. Det är ett samhälle på ön där människorna levde 700 meter från Kreta. Så var där den 8 augusti och observerade utflykten. 

Sen har jag varit ute på road trip med Ida och Nicole. Vi åkte till Preveli. En plats där det finns en sötvattensflod och naturliga palmer. Väldigt fint ställe men det blåste väldigt mycket så vi njöt inte så mycket när vi låg på stranden. Men som sagt kul med road trip :)

Sen har det bara rullat på, haft mycket service och en å annan utflykt till elafonissi. Sena kvällar på flygplatsen och idag är jag ledig. Känns som jag bara får tid till att skriva några rader här när jah har fri. Men som sagt nu går tiden väldigt fort och mina kollegor har börjat få sina nya destinationer och anställningar. Och snart är det dags för vissa att åka vidare. Känns oerhört sorgligt när man tänker på det. Har levt i snart 6 månader med mina kollegor så kommer bli
Väldigt konstigt att inte se dem varje dag.

Idag har jag inte gjort någonting. Kommhem sent igår efter flygplats och vaknade sent, städat lägenheten och bara varit vid poolen. Ikväll ska vi äta avslutsmiddag för min kollega Kenneth som åker hem nästa vecka. Usch ja så tråkigt det är och känner att det kommer bli svårt att krama dem hejdå. Men thats life! 

Hoppas ni har det bra! 


No words

 


Augusti

Ja herregud augusti månad är här och sommaren börjar snart ta slut. Det kännvväldigt märkligt att jag om två månader kommer åka hem. Senaste tiden har jag gjort saker på repeat och försökt finna motivation till att fortsätta hålla humöret mot gäster och kollegor på topp. Inte alltid så lätt när det är sömnbrist som är det jobbigaste. Men jag försöker bita ihop. Men annars så går dagarna verkligen fort och veckorna fylls av utflykter. Sista utflykten som jag hade senast var samaria. En riktigt fin utflykt men jag ramlade illa i ravinen och skrapade upp mitt ben. Så gjorde så jäkla ont när jag ramlade. Ni vet den där känslan när man var barn och skrapade upp benen och händerna på asfalten på skolgården. Exakt samma känsla. Men tog mig iaf igenom ravinen och gästerna var så söta och det var så ironiskt att den enda som skadade sig var guiden. Så jag är glad att alla mina gäster lyckades ta sig igenom utan det minsta lilla olyck-z sedan så har jag haft flygplats och välkomstmöte. Det jag älskarens detta jobb. Den stora variationen på arbetsdagar. Även om det också blir en rutin i slutändan så är det verkligen olika dagar. Det är service, utflykt, flygplats, välkomstmöte. Ja väldigt varierande helt enkelt. 
Just nu så har jag en ledig dag och har ätit brunch med brynn, tvättat flera omgångar tvätt, varit på veckomöte och nu slappar jag på stranden. Typiskt lediga dagar här nere haha. Ikväll blir det middag med mina girls och sova tidigt. Kom nämligen hem klockan 03 inatt efter flygplatsen men tre miljoner stopp på transfern. Men men What to Do.

Hopps ni har en fin dagRSS 2.0