Säsongen är igång

Hej!


Sen jag sist skrev så har det hänt en hel del. Vi har startat igång säsongen här nere på Kreta och i torsdags så hade vi vår första flygplatsdag. Jag var så spänd och förväntansfull att äntligen få träffa gästerna. Vi åkte ut till flygplatsen och hjälpte gästerna så att de kom på rätt buss. Sedan fick jag sända en buss, alltså bara hälsa välkomna och lite mer fakta sen åkte jag med en buss och lämnade av gäster. Och ja första dagen på ett helt nytt jobb är första dagen helt enkelt. Gick inte helt som jag ville och kändes som jag tappade all motivation. Men jag ska ge mig fan på att klara detta! Haha ger inte upp. Sedan så hade vi kontorstid och satt med olika case som ploppade upp det ena efter det andra. Kluriga system och olika lösningar osv ganska svårt men jag får nog ordning på det. Lyckades jag lära mig 7 olika bokningssystem på turistbyrån ska jah nog allt klara av dessa också. 

I fredags så hade jag mitt första välkomstmöte, det gick jättebra tyckte jag, lite mer övning så kommer det bli perfekt. Vi hade en mindre grupp på ca 50 personer så det var lite nervöst men kändes helt okej att stå där och prata om det Vi själva fått uppleva. Sedan så hade jag service på vårt kontor, men i lågsäsong så händer det inte så mycket. Så städade mest haha. 

Igår lördag var jag ledig. Och det var så skönt att få sova ut och inte känna stress över att man måste finnas någonstans och hålla tider osv. Men igår regnade det konstant hela dagen. Jag och Christina satt i hennes säng och bara tittade på regnet en stund. Sedan bestämde vi oss för att gå ner i gymet och träna, blev cirkelträning och det kändes skönt efteråt! På kvällen hade vi Meze (är som tapaskväll, man får en massa olika rätter från menyn) på en utav våra samarbetsrestauranger. Var jättegott! 


Idag har jag jobbat på kontoret och sålt lite biljetter till våra utflykter. Längtar tills högsäsongen börjar då det blir mer att göra.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0