Kreta

Hej!

Har inte skrivit här på ett tag men jag har det bra och har nu flyttat till Kreta för min sommarsäsong där!

Jag är så oerhört taggad för det här så vet knappt inte vart jag ska ta vägen! 

Iaf.. i torsdags var fet dags. Jag packade ihop det sista och mamma och Anni körde mig till Landvetter. Checkade in mina bagage och fikade på espresso house innan det var dags att kramas hejdå. Och oj vad tungt det har känts att jag ska åka iväg från alla mina vänner, familj och käresta. Men detta är något jag verkligen vill så det väger också väldigt mycket. 
Sedan så väntade jag och en tjej till på vårt flyg som tog oss till Kastrup. Där mötte vi upp våra danska vänner och for sedan vidare till Athen för att möta upp de sista. Därifrån tog vi sedan ett plan till Chania. 
Blev så paff för jag hamnade i business class, och satt längst fram i planet och fick tre rätters middag, snacks, vin och ah Gud de var service på hög nivå. Kan verkligen tänka mig att flyga i business igen så att säga ;) haha

Vi landade på kvällen runt 12 och blev hämtade av våra chefer. Första natten var så oerhört jobbig. Jag fick ett rum som inte alls kändes bra. Haha det fanns varken lampor, täcke, gardiner eller kudde. (Tur jag tog med egen) så första natten var så jävla kall och tror aldrig att jag frusit så mycket någonting. Det enda jag kunde tänka på var att det var så kallt.. sen har jag fixat täcke och ljus så nu är allting okej. Haha

Första dagen i agia marina hade vi skattjakt genom byn. Letade efter våra hotell, restauranger, lätta utflyktsmål osv osv. Väldigt kul :) 

Andra dagen var det utflykt upp i white mountains. Jeep safari är något jag varmt kan rekommendera asså, sån adrenalinkick, blandad med skräckblandad förtjusning. Det var en skumpig färd upp och utsikten var helt slående vacker! Vi besökte en vingård och vinprovning på manousakis winery, har aldrig varit på vinprovning förut och gillar ju inte vin. Men det vita vinet var riktigt gott :)
Vi besökte en fårahedes boende där han bor på sommaren helt ensam utan elektricitet och tar hand om sina får och getter. Var en sån otrolig upplevelse att få se det. Man tror inte att en människa kan bo och leva så högt upp i bergen där vi var! Det fanns till och med snö. Haha galet. 

Tredje dagen, idag så har vi haft genomgång i våra system vi kommer att använda. Och ja jag är ju van att jobba i olika system och förstår väldigt bra så det ska inte bli några problem :) sedan har vi bara tagit det lugnt. 

Som ni förstår så är det fullt upp hela tiden och mer blir det. Men det är en sån bra erfarenhet att göra det här och jag vill bara komma igång NU! Men vi har ytterligare 1,5 utbildning innan det är dags att sätta på sig uniformen. Längtar. 

Nu ska jag sova och imorgon väntas hotelljakt med bil och sätta upp våra servicekontor. 

Ha det bra! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0