27/9

Hej!
 
Så vad sker? Jo helgen blev inte som jag planerat men den blev bra ändå. det blev utgång med ett gött gäng och har typ bara tagit det lugnt. Idag ringde klockan 05:00 och visste knappt vart jag var, med bultande huvudvärk tog jag mig upp och åt en stadig frukost. Hade ont i magen hela dagen och kände mig konstig. Var liksom inte lika på hugget idag som jag tidigare varit. Kanske håller på att bli sjuk eller så är det det faktum att jag saknar min familj och vänner. Ibland vill jag bara packa mina väskor och sätta mig på nästa buss hem men sen så inser jag att jag själv valt att flytta och att det är något jag kommer att klara. Men som sagt ibland är det väldigt tufft att va helt ensam, aldrig kännt det såhär innan och det kanske är bra. Jag är en människa som är van att ha mina nära och kära nära till hands. Så detta är något jag kommer klara, det vet jag. Det är svårt och tufft nu men det löser sig och saker blir lättare!.
 
Så ah nu sitter jag här och är supertrött, svårt att ställa om dygnet till att jobba på dagen istället för kvällen/natten, men det var betydligt skönare att komma hem runt 16 istället för 02.
Ska hoppa in i duschen sen kurera mig för tror att det är en förkylning som smyger sig på. 
 
Hoppas ni har det bra!

21 september

hej på er!
 
Dagarna rullar på och jag bröjar känna mig lugn i att jag flyttat utomlands, även om Norge inte är så långt från Sweden så är det ju ändå ett helt annat land. Så att ah, Denna veckan har varit en jobbkaosvecka, jobbade natt i måndags, sov över på hotellet eftersom jag började på tisdagen klockan 16 och slutade samma morgon 06, så fick sova i våra finfina nyrenoverade hotellrum :) sen jobbade jag kväll och kom hem runt 00.
 
Idag gick jag upp runt 14, tog mig en promenad på 1 timma ungefär och bara fick lite frisk luft och rensa huvudet. Sen har jag lagat purjulökssoppa som inte blev helt fy skam må jag säga, är en soppälskare!. Sen duschade jag och chillar nu och ligger och lyssnar på regenet som smattrar mot rutan. Ska iväg och jobba natt ikväll, imorgon väntas en intervju klockan 9, lite sömn och jobba igen vid 16. Sen är det bara fredagens kvällsjobb kvar sen kommer min älskade Linnea till mig, och jävlar som jag saknat henne, kommer bli bäst,bäst BÄST!
 
Ha det fint allihoposlooslo
 

16 09 17

Hej!
 
Solen skiner här och jag mår bra! 
 
Igår jobbade jag natt i receptionen och jag känner mig så äckligt sliten. Det är en väldig omställning för kroppen att vara vaken när man egentligen ska sova! och igår var det väldigt lugnt på jobbet och jag seriöst somnar när det är så lugnt! behöver aktiveras som ett småbarn haha. Men ja som sagt jag håller på att söka nya jobb i Oslo, dels för att slippa att pendla, men det har jag säkert tagit upp här tidigare, icke sant? hur som haver såvaknade jag idag vid 14 och har sen dess ätit frukost... sökt jobb och ska nu ut på en liten promenad för att få frisk luft och lite D-vitamin. Har också skapat en kategori "Oslo" där jag tänkt att alal inlägg som skrivs när jag bor här ska publiceras. Blir lätt att hålla ordning om jag skulle vilja se tillbaka osv. 
 
Hoppas ni har det bra, puss & kram

Oslo


update

Hej!
 
Solen skiner här i Oslo och jag börjar komma iordning, överlevde första veckan men den var jobbig måste jag medge! Men första steget är alltid jobbigast. Iaf så jobbade jag i receptionen på samma hotell som jag jobbar i restaurangen och det gick bra, är väldigt van vid den sorten jobb men jävlar vilket system! haha var ganska svårt och mycket att komma ihåg med rapporter, fakturor, bokningar and so on! men jag ska banne mig klara det, så helgen bestod enbart av jobb och nattjobb dessutom, trodde inte jag skulle palla att jobba natt men det var inte så farligt, det fanns alltid saker att göra. Men man sover ju bort hela dagarna så det är lite drygt! Men vi får se vad som händer =) ska ju på en intrevju idag och jag håller tummarna för att jag ska få det.
 
Ja nä annars händer det inte allt för mycket, försöker få in en rutin på att börja träna men det går ju sisådär med det, aja anyway.
 
Hoppas solen skiner där du är, puss!

Allt blir bättre när vi vet att vi inte är ensamma

Hej på er!

Snart har jag varit i Oslo i en veck! Den här veckan har varit omtumlande med både en ny stad, nytt jobb och nya umgängen. En förändring i mitt liv som är så stor och främmande för mig att jag nästan blir svimfärdig. Men jag ger mig inte, det hör till livet att lära sig och utvecklas av sina handlingar och de situationer man möter. Hur som haver så har jag ordnat det sista nu och nu är det bara att vänta och se och låta tiden ordna saker och ting. Till helgen ska jag jobba natt i reception och håller tummarna för att jag ska trivas där :) och ja det rullar på.
Hoppas alla har det bra!

 

Oslo

Då var dagen kommen. Beslutet som jag tog i våras har genomförts. Jag har flyttat hemifrån och bor nu i Oslo. Yes känns väldigt bra men samtidigt väldigt läskigt. Helt solo. Men det är en bra upplevelse. Så hopp, klockan 7 gick flyttlasset med mamma och pappa, proppfull bil. Kom fram till Oslo runt 13 tiden och började lassa in alla grejer. Sen gick vi runt lite och vid 15 åkte mamma och pappa hem. Kändes så vemodigt, men jag är vuxen och måste stå på egna ben. Så sen har jag packat upp mina saker och jag tog med mig lagom mycket, trodde jag tog med för mycket för mitt yttepytte lilla rum, men allt får plats! Så uppackning tog mig fram till 18 och sen gick jag en litenpromenad i området och handlade lite mat. Kommer bli svårt att vänja sig vid priserna... Men men. Sen umgicks jag med kollektivet. Ligger nu i sängen och ska om en stund sova.

Ah första dagen på ett helt nytt kapitel i mitt liv.

Hade


1 september

Hej du första höstdagen!
 
hur är läget? jo då mina nerver är i schack och jag börjar bli jävligt taggad för min flytt nu. Den hör veckan som gått har jag flängt runt och köpt lite saker och sen har jag packat, och hej sämsta packarns är du Sara! jag packar verkligen ner allt, sen packar jag om, tar ut det som verkligen inte kommer användas.. har nog packat om 4 gånger och nu börjar öntligen allt att falla på plats... så nu ligger inte allt utspritt på sän och golv! haha. Men har fått med mig bra saker och kläder jag gillar. Så är i fas nu. Idag har jag klippt och tonat mitt hår, så nu känns det fräscht och skönt. Ikväll ska jag äta på pinchos och mysa, imorgon blir det några ärenden i Borås sen en sväng till Göteborg och på kvällen kanske, kanske jag ska se takida. får suga på det ett tag.
 
Ha det fint och nu är sommaren över, eller ah i månader iaf! 
 
Take care

RSS 2.0