Every redhead needs a blonde best friend.

Hejsan hoppsan!
 
Då börjar oktober lida mot sitt slut och jag är tillbaka i Sverige. haha igen...
 
MEn iaf så kom Linnea till mig den 20 oktober och Vi mös hela helgen. Gick på stan en sväng på fredagen, gjorde smarrig varm choklad, åt på god restaurang, tittade på serie och sen på söndagen hakade jag på hem. Och nu har jag varit hemma sen söndag och jag bara chillar! Orkar inte stressa runt när jag redana är ett stressat nervvrak. Men det ordnr sig! Hittills hemma så har jag bakat lite, umgåts med familjen och som sagt tagit det lugnt, ska fortsätta med det veckan ut och sen börjar det på riktigt i Oslo med jobb osv.
 
Ah nä kom precis in efter en promenad i skogen med mamma och pappa. Asså jag älskar landet. Det är en befrielse att kunna vandra runt i skogen där allt är lugnt och tyst och just nu är ju allt så slånde vackert av alla färger.
 
 
 

Happy

Hej!
 
Idag vaknade jag vid 9.30, gjorde pannkaksfrukost med Maria och sedan åkte hon till jobbet och jag började städa, har snart städat både mitt rum, sorterat alla kläder och vikt ihop dem snyggt och lägenheten. Det blir ganska stökigt när 7 personer ska bo på en och samma yta. Så passar på när ingen är hemma.Ganska jobbigt att vara en person som måste ha ett rent kök och badrum osv för det är de inte alla som behöver! men men jag överlever. 
 
Ah nä ska fortsätta städa en liten stund till och sen kommer min älskade Linnea hit! gud som jag saknar henne! så hon ska vara här till söndag och sen hakar jag på henne hem på söndagen till mi familia för ytterligare en vecka i sweden. Oktober månad har varit en skum månad för mig, inte jobbat alls mycket, sagt upp mig, börjat ett nytt jobb, haft halsfluss två gånger och överlevt båda gångerna utan medicin. Så ska bli skönt när mitt riktiga schema blir klart och jag kan börja jobba som vanligt igen och får en rutin. 
 
Men ah hoppas ni får en finer helg! Bara jag som tyckte denna vecka gick galet fort? dock bara torsdag men ändå!

2016-10-18

Hej!
 
Så när jag kom tillbaka till Oslo så hade jag halsfluss, tror det var en utav mina värsta veckor, kunde varken äta eller dricka, men tvingade i mig tea och lite mat. Halsflussen gick över av sig själv lagom till helgen då Elin och Rickard kom och hälsade på mig =), kändes så kul att ha dem här, även om det bara var en helg. Men vi åt på god restaurang, tog med dem ut på tur till Holmenkollen, åkte båt på fjorden, strosade runt på Karl Johan och bara var. Supermysigt att ha dem här <3 de åkte hem i söndags eftermiddag och sen dess har jag åkt på halsfluss igen, asså jag dör, för fan vad ont det gör! men det går nog över snart hoppas jag.
 
Igår bärjade jag på mitt nya jobb, och det kändes bra. Inte allt för svåra arbetsuppgifter osv. Passar ganska bra nu då jag känne mig netalt stressad. Bara ha ett lätt jobb där man slipper all hård press. Låter kanske lite tråkigt osv men behöver något lugnt och hanterbart.
 
Så idag har jag varit ledig och bara legat i sängen och velat bli frisk, tar längre tid än man tror... Imorgon ska jag jobba igen och sen va ledig oroväckande länge. Skönt att va ledig osv och det kanske är vad jag behöver eftersom jag inte fick någon ledighet efter den hektiska sommaren. Men nej inte nu, hinner inte vara ledig. Men skit samma, åker väl hem till Sverige igen och hälsar på, orkar inte sitta i lägenheten dag in och dag ut. men får se hur jag gör.
 
Iaf så rullar livet på!
 
 
 Några bilder från helgen!

"Semester"

Hej bloggen!

Jag är tillbaka efter 1 vecka recover hemma i Sverige. Kom hem i måndags och det kändes så bra! Umgicks med familjen och njöt bara av att va hemma. Den här veckan har bjudit på umgåtts med fina vänner. Julia kom hem en sväng, lunchmys med Rebecca, hälsat på mina gamla jobb och de saknade mig så mycket. Inser ju att jag hade förjäkla fina kollegor! Sen har jag varit ute, vandrat runt och bara varit. Var även en sväng på teater med mamma och Elin. Mysigt.
Har varit väldigt bra att vara hemma så veckan sprang förbi och tiden gick så fort.
Nu sitter jag på en iskall buss påväg till Oslo. Sitter också här med en helt underbar halsfluss som seriöst har ihjäl mig. Hatar att vara sjuk! Får innerligt hoppas att det går över snart.
Men annars så är allt bara bra! Nu ska jag anta nya utmaningar med nytt jobb osv.

Ha det fint!


Oktober

Hej!

Förra inlägget blev lite väl emotionellt kanske men det var sanningen. Men nu är sllt frid och fröjd och jag känner mig lugn. Har bott i Norge exakt 1 månad idag och som sagt det vände upp och ner på mitt liv iaf! Men jag reder mig :) just nu i skrivande stund så befinner jag mig över den svenska gränsen och på en buss som tar mig hem till Göteborg, har ledigt en hel vecka och varför inte passa på att hälsa på la familia och mina vänner? Åh är så glad idag och jag har längtat så mycket. Kommer bli en riktigt bra vecka :)

Ha det fint!


RSS 2.0