Slutet av november

Hejsan!
 
 
 
Livet rullar på och jag arbetar väldigt mycket och hårt vill jag lova, den som tror att butiksjobb är piece of cake bör tänka om direkt. Det är både tidskrävande, tungt och slitsamt. Men jag trivs när det finns mycket att göra och att ta sig från A till B osv.
 
Så idag har jag varit ledig, bhövdes kan jag säga! har jobbar 3 av 4 helger den här månaden. så idag har jag städat, bäddat rent i sängen, finns ju inget bättre än nybäddad säng! sen har jag städat mitt lilla rum och tvättat 4 tvättmaskiner. Gått en två timmars promenad genom stad och tittat på all mysig julbelysning, och det är så mysigt. gick ner till hamnen och fick se en utav de finaste solnedgångar jag skådat. Skulle varit perfekt att ha sin käraste vid sin sida och mysa med där på bryggan, men finns det en käraste? nej! haha så där stod jag och bara njöt av lugnet omgiven av massa mysiga par. haha inte alls bitter,. haha fortsatte min promenad och gick förbi en kyrka, gick in och satt där ett tag. Jag är inte djupt troende men det är något med atmosfären som gör mig lugn, levande ljus, kloka ord, fin musik. Ah jag känner ro inom mig. Så deltog i den lilla gudstjänsten sen gick jag hem, åt kvällsmat och duschade sedan har jag tagit det lugnt.
 
Och ska snart sova, är konstigt nog väldigt trött
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
 
 

2016-11-18

Hej!
 
Gud vad tiden går fort! jag jobbar näst intill varje dag och jobbar jag inte så tränar jag, hänger med Maria, städar, läser osv. Men jag trivs oerhört bra på mitt jobb, det är kul och varierande :) Bra kollegor också! så vad har hänt sen sist? jo jag har har varit på middag / after work med jobbet, jobbat som bare den och julhetsen har redan börjat, har aldrig riktigt tänkt så mycket på det,men det blir så annorlunda när man ser kunden från ett annat perspektiv. De är galna! de köper allt! haha... aja det är kul att arbeta när det är tempo och händer något hela tiden. 
 
Jag har även bestämt mig för att flytta hem redan nu till nyår. Jag hade ju först satt ett minimum till februari, men ibland blir det inte som man tänkt sig och ah jag känner att min tid i Norge vill jag hellre lägga på något annat, studier, resor, nytt jobb i Sverige. Oslo och Norge har givit mig så mycket erfarenhet och utveckling, det som jag var ute efter när jag flyttade. Jag gjorde det på egen hand och är stolt över mig själv för att jag vågade lämna min "comfort zone" det har stärkt mig som person att ha varit i ett annat land, och ja trots att det "bara" är norge så är det ändå en liten skillnad. Men jag har klarat mig, fixat praktiska saker som man inte hade en susning om, varit ifrån familj och vänner. Ja förändringar är läskiga och i början tror man att man ska gå under, men saker blir inte lättare det är du själv som blir bättre och starkare och vet hur du ska ta dig an olika utmaningar. Så jag känner mig klar med Oslo och det har varit en superkul upplevelse att känna på en storstadspuls och att bo permanent i ett kollektiv. Men jag har sökt lite andra jobb som jag innerligt håller tummarna för att jag får. Sen får vi helt enkelt se var jag tar vägen, är sugen på mer utmaningar och jag är en rotlös själ. 
 
Ja så ah beställde rågresa hem inför julen och jag längtar! sen så kommer jag flytta hem alla mina saker mellan jul och nyår någon gång. Känns som rätt beslut.
 
Hoppas ni har en fin dag!

november

Hej!

Så der går ett tag mellan gångerna som jag skriver här. Men men. Nån gång i bland måste ju vara bättre än ingen gång alls! Inte sant? Aja hur som haver. Så åkte jag som sakt med Linnea hem till Sverige förra söndagen. Och chilla järnet gjorde jag! Jag bara tog det lugnt. No stress. Träffa bästus Carro också och umgicks med Sofia en stund också! Sen förra helgen var nog en av de bästa helgerna på detta år, först så firade jag, Linnea och Johanna in helgen med lite goda drinkar och mat på viskan i Borås. Så trevligt, löve it, sen på lördagen was the day! Dagen som vi så länge tigit om för min bästa vän Rebecca. Hennes Benjamin friade till henne!

Jag och Linnea överraskade henne och hon blev så glad, sån lycka och glädje! Så vi drack lite drinkar och umgicks med hennes familj och Benjamins vänner. Så glad för hennes skull <3

Julia kom senare och sen slutade det hela med haloweenfest, med fakeblod och allt ni vet ;), och vi drog ut för att i hopp om kanske kunna komma in på trädgårn, lögn i helvete. Det var så mycket folk! Så vi drog till ett annat ställe och dansade loss. Gud va jag älskar att festa med mina vänner, är som ett lyckorus i hela kroppen, och intw bara pågrund av alkoholen ;) haha nej men jag saknar dem så sjukt mycket att det gör ont inombords. Men snart är jag hemma igen! Håll ut haha.

I måndags var det åter dags att krama familjen hejdå för ett tag och satt mig på tåget mot Göteborg och sen vidare mot Oslo. Har sedan dess börjat på mitt ny jobb sombutiksbeträde i en jättemysig inredningsbutik. Det är väldigt kul och varierande och första veckan gick så galet fort! Men oj så trött jag är i hela kroppen. Att stå upp i 7,5 timme är jag inte vanvård längre. Men tar någon dag eller så sen är man igång igen! Så ja det är väl det som hänt/händer i mitt liv.

 

RSS 2.0