Fullt upp

Hej!

Gud vad mycket jag gör hela tiden! I lördags så åkte jag ner till Växjö och till Linnea :) vi tog det lugnt, gick promenader, såg på två bio, livet efter dig och now you see me, riktigt bra filmer! Sen har vi lagat god mat och bars hängt. Åkte hem igår och hann bara landa lite hemma innan jag gjorde iordning mig för sommarfest med turistbyrån. Så trevligt det var! God mat, trevliga kollegor och vädret var tipp topp!

Kom hem sent igår och packade om min väska och har idag jobbat och det var nog den segaste dag jag upplevt. Jaja, i skrivande stund sitter jag på bussen påväg mot Oslo, ska berätta mer om det någon annan dag, men kan bara säga att livet börjar nu. 

Ja nä ska väl försöka sova en stund nu.

Ha det fint! 

18 juni

Hejsan hejsan!

Gud vad jag är kass på att uppdatera min lilla blogg, mitt liv är ju inte så värst händelserikt, så därför besparar jag er tid då ni förmodligen skulle blivit brutalt uttråkade. 

Well, well. Vad har jag gjort sen senast då? Jo sist jag skrev så hade Anni precis tagit studenten och allt var perfekt :) sen har det fortsatt vara perfekt, jag jobbade i måndags och har sedan varit ledig ganska mycket, umgåtts med min Carolin och tagit det lugnt. Behövde verkligen det kände jag. På senaste så har jag jobbat, flängt runt överallt och bara gjort allt förutom tagit det lugnt. Så det har varit pretty lovely att få sova ut på morgonen och sedan bara få va. Igår så var jag på en liten sommarfest med receptionsgänget från Stadsteatern och det var mycket trevligt :) 

I skrivande stund sitter jag på Borås centralstation och väntar på tåget till Växjö, äntligen ska jag få träffa Linnea! Ska spendera några dagar där och det kommer bli supermega Nice :) 

Ja vi hörs väl förmodligen inom kort igen kära lilla blogg. Ha det fint haj!


11 juni

Hej på er alla!
 
Bloggen ekar tom och jag hr fullt upp, jag jobbar som en galning och är aldrig hemma, min fina lillasyster har tagit studenten och jag har bara varit.
 
Igår var det dags för min lillasyster att t på sig den vita mössan och springa ut från skolan och ha sitt livs time!. Sån glädje det var igår. Gick upp relativt  tidigt och fixade mig och sedan åkte vi till platsen där vi skulle ha studentkalaset. Fixade iordning och åkte sedan in till Borås, letade prkering som fan, nära på aatt inte hitta någon! Men det löste sig. Sedan såg vi på när Anni sprang ut tillsammans med sin klass och oj sån lycka. Grym är hon! fy fan va hon är bra! Så stolt.
Vi kikade sedan på när alla åkte flak och jävlar vad jag hade velat göra det igen, fast ändå inte. Det är bara en gång i sitt liv man upplever det och det står fortfarande högst upp på listan av de roligaste händelserna i mitt liv! Oförglömlig jävla lycka.
 Efter flaket så fiskade jag och Anton upp Anni och Erica och åkte till kalaset, åt en jädrans massa mat och tårta och hade det väldigt trevligt :) Lite presentöppning och mingel. Åkte från kalaset vid 21 och var dödens trött, eftersom vi plus vår kusin Ericas familj stod som värdaar för kalaset så hade vi fixat all mat osv, så vi städade och fixade innan vi kunde åka. En sådan perfekt dag!
 

21


RSS 2.0