2016

Nu är vi åter igen vid slutet av ännu ett år. Tiden går så ofattbart fort att jag knappt kan inse att detta året idag snart är slut. Men det är dags att knyta ihop denna säcken med ett utav det mest händelserika året jag fått uppleva.
 
Året rivstartade med att jag och Linnea åkte till USA och det var en helt fantastisk resa på så många sätt, vi har fått uppleva en så undebar stostad som New York, fått vara med om en historisk snöstorm i staden och åkt skidor i Alta. Ja den resan kommer jag leva länge, länge på! Efter resan kom jag hem och chillade mest, gick på Darin-konsert med Anni och sen jobbade jag en hel jävla massa haha,
 
Sen på vårkanten tog jag och min storasyster en weekendresa till Amsterdam och det var också helt amazing, vädret var wonerful och staden var så vacker och unik.
 
Sommaren bestod av flytt tillälligt till Borås för att jobba som en galning på turistbyrån och stadsteatern hel sommaren. Det var en intensiv sommar men det går lätt när man gillar det man gör :) så sommaren rullade på och den bjöd på en crazy och vädigt spontan tripp på summerburst med min Carolin, Bruce Sringsteen konsert med pappa, elin och rickard som var helt freaking jättecool, haha!. Ah sommaren blev iaf väldigt bra trots att jag arbetade totalt 30 dagar i rad utan någon ledig dag!
 
På hösten, eller snarare i september fick jag nog av mina gamla rutiner och flyttade till Oslo, helt solo rockade jag den staden och kämpade med vad en flytt utomlands innebar, träffade och lärde känna många nya människor, hade två jobb och lärde mig så oerhört mycket om mig själv och om livet i allmänhet, att få ta ansvar. Bodde i Oslo från september till december, de snabbaste månaderna i mitt liv. Tiden gick så fort och av bara farten så är jag hemma igen, galet, galet! Men oslo var en rolig upplevelse och trivdes oerhört bra. Men allt har ett slut och jag bestämde mig för att flytta hem. Kände att min tid i Norge inte var bortkastad men kände att jag inte skulle vara där just då. Jag är iaf stolt över att jag vågade lämna alla vänner och familj för att pröva något skrämmande men även något väligt kul helt på egen hand :)
 
Så nu har jag alltså flyttat hem och firat jul med min familj och släkt och hade den bästa julafton jag någonsin haft, kn kanske bero på att jag var borta från familjen i 4 månader och det var så speciellt att äntligen få vara med dem igen.
 
Jag har lärt mig att uppskatta mitt liv mer detta året och ta vara på tiden och göra det jag verkligen vill. Jag njuter av varje dag och har varit glad och positiv dett året. 2016 har verjligen varit ett år värt att minnas och reflektera extra mycket över.
 
2016 kan jag med värme och glädje knyta ihop säcken och är förväntansfullt vända blad till 2017!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0