29 aug

Hej på er!
 
Herregud vad skönt det har varit att vara ledig en hel vecka, inga måsten eller ingen tid att passa. Lövely! Så förra veckan gjorde jag inte allt för mycket, gjorde lite ärenden, träffade linnea, hade en sommardag i göteborg, var på dop för mitt kusinbarn i Norrköping och sedan ah bara tagit det lugnt. Den här veckan som kommer kommer jag göra fler ärenden och börja tagga flytt på lördag. Åh är så taggad nu!.
 
Ja nä skrev bara av mig några rader eftersom bloggen ekar fruktanssvärt tom! men ska försöka bli bättre när jag flyttar till oslo så att ni kan följa mina dagar där!
 
Ha det fint

22 aug

Hej!
 
Nu har jag tagit mitt pick och pack från Borås och bor hemma igen, jävlar vad tiden går fort ska ni veta! tyckte inte det var längesedan som jag lovade bort hela min sommar åt mina jobb och insåg senare mitt misstag, men ack så jobbigt har det icke varit! visst jag har jobbat och slitit som ett djur men jag trivs med mina jobb och att bo i Borås äger. Så min sommar gick av bara farten och det gjorde ju egentigen ingenting heller! för nu börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv och det kommer bli grymt!
så igår blev jag hämtad och att få sova i sin egna säng är ju oslagbart. Jag älskar seriöst mitt hem och min familj. Man har alltid varit omgiven av dem hela min uppväxt och när man är ifrån dem en längre tid och sen får träffas igen, då vet man exakt hur mycket man älskar dem och de är underbara på alla sätt.
 
Idag har jag inte gjort ett skit och det är underbart, jag uppskattar så mycket min ledighet, (när jag väl är ledig!) så ska fortsätta att inte göra någonting. Gå en promenad i skogen kanske.
 
Ah jösses sen är det mycket på tapeten igen och även om alla stress börjar smyg sig på så är det ändå lugnt! Fast älskar ju att ha mycket saket att göra och att ha ngot att se fram emot, så nu ska jag forstätta ta det lugnt
 
Hoppas ni har det bra

Long time no see

Nej men hej! Ni måste undra om jag verkligen lever? Jo jag lever och frodas ska ni veta! Jag har haft min mest intensiva sommar i mitt liv. Jag överlevde att jobba 30 dagar i rad utan en enda ledig dag. Plus några till dagar men som jag inte räknar för där emellan var jag lite ledig. Men kan ni förstå? 30 dagars tid har jag presterat på jobbet och alltid varit tillgänglig. Under tiden har jag såklart också varit med vänner, festat några gånger, tränat, hälsat på hemma och försökt tagit det lugnt mellan varven som inprincip varit omöjligt.

Nu har jag precis fått vara ledig i två dagar, det är rekord för mig. Så igår så åkte jag till Oslo över dagen för att ordna med personnummer och kikade på mitt rum och lägenhet. Tror jag kommer trivas ritkigt bra :) så dagen igår var lång och jag sov mycket på bussen och hemma. Idag vaknade jag 9 och kände mig för första gången utvilad. Att få en dag där man kan dra sig i sängen en kvart extra och att bara få känna att idag måste jag faktiskt inte åka någonstans! Uppskattar verkligen min ledighet efter den här sommaren. Men den här sommaren har varit riktigt bra, jag har underbara kollegor som förgyller varje dag och jag får träffa människor. Jag är glad men ack så utmattad. Haha undrar om jag lärt mig något från det här? Och ja jag kommer jobba mycket i Oslo men ska iaf ge mig mer ledigt! Haha!

Så ja nu lider sommaren mot sitt slut och jag är inne på min absolut sista arbetsvecka i Sverige för tillfället. Det är med stort vemod som jag slutar på mina jobb, men ett nytt kapitel tar vid och jag vet att det kommer bli en händelserik fortsättning i mitt liv.

Idag ska jag försöka städa en del, åka till stan för att fixa med lite inför min avskedsfika med jobbet och sen bara fortsätta njuta av min lediga dag.

Min partner in crime!

RSS 2.0