Solen skiner och himlen är blå

Hejsan hopsan på er!
 
Vad händer? 
 
Jo jag är fortfarande lite småförkyld och jag tycker nästan att var och varannan människa också är det, hmm kanske bara för att det vart så kallt. Men men vi hänger inte läpp för en snorig näsa och en hosta som halvt tar ihjäl både lungor och hals. Hänt sen sist då? Jo jag har tagit det lugnt då efterom jag varit sjuk, sedan har jag jobbat inprincip nästan varje dag, så det har varit mycket jobb på tapeten. 
 
Idag är jag ledig och det är lövely, har degat ute i solen och känner att bakterierna nästan frodas i sommarhettan haha. Sedan har jag packat en del, det blir nämligen en Stockholms visit i helgen. Som jag lngtat :)
Så spenderar som sagt min helg i stlhm, kommer hem på söndagen och sen är det jobb nästan varenda dag, tror jag är ledig totalt 11 dagar under högsommaren. Workar holic!. Men klagar inte gillar mitt jobb och denna sommaren lär bli kul! :)
 
Ah nä jag har väl inte så mycket mer att berätta. Ska om en stund hoppa in i duschen, sedan blir det lite minikalas för Anni, käka lite gött sådär typ. Kan inte fatta att hon är hela 18 år nu! Alla är "vuxna" haha enligt mig är man riktigt vuxen när man passerat 25., Men ändå :) 
 
Ha det fint!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0