O-ringen 2015

Ojoj, vad jag inte hunnit blogga sen senast! lite drygt tio dagar sedan, galet i know.!
 
Men iaf nu har jag landat hemma för en dags "avslappning"
 
I onsdags så flyttade jag hem till Linnea och ah gjorde mig hemastadgad där osv, sen har jag jobbat konstant på Världens största orienteringstävling. Har jobbat paralletlt uppe på området där vi hade en mobil turistbyrå och sedan jobbat en del ner i stan på turistbyrån. Den här veckan har varit superrolig, Har bara positiva saker att säga om att få arbetat och marknadsföra Borås stad. Känns som en enromt bra erfarenhet att fått ta del av världen största, liksom världens största orienteringstväling! jag tycker det är mäktigt som fan! :) 
 
Under tiden som jag jobbat nästan dygnet runt så har jag hunnit vara ledig en dag, den spenderade jag med mina fina vänner, Rebecca, Amanda och Benjamin :) Sedan den dagen var jag även hemma hos Anni en stund, hon bor hos vår faster i Borås. Dit även jag ska flytta nu i nästa vecka. Så ah sen har jag varit på två tråningspass som dessutom var gratis och som var i stadsparken, superkul men hade en brutal träningsvärk i flera dagar efteråt,. Otränad yes! Men det var som sagt kul och det var även ett yoga- pass, är så sugen på att hitta någon bra yogaklass. Ja nä sen har jag flyttat runt lite, bodde försthos Linnea och sen hos hennes mormor och morfar i stan. Har umgåtts med Linnea och Fredrik varje dag och tiden har bara sprungit förbi!
 
Igår var sista dagen för oss på O-ringenstaden, packade ner allt och fasen så mycket saker man har med sig! så vi blev klara vid 14 ungefär. Gick i stan en stund och sen bar det av hem till Linnea igen. Vid 16 var jag på väg hem och jag satt bara på tåget, var hur tung i kroppen som helst och mådde lite illa. Inte konstigt egentligen, har jobbat brutalt mycket och länge, inte ätit någon "normal" mat med någon ordning. Har haft världen mesnvärk, ont i magen, huvudet och i mina visdomständer. Att jag inte slog ner någon övercheck orienterare är fan ett mirakel. Har mått så dåligt vissa dagar och ändå har mina kollegor sagt att jag ser jätteglad och positiv ut. Har blivit grym på att inte visa att jag har smärtor som plågar mig bittert. Bra eller dåligt kan man ju disskutera!. Men, men det är bara att bita ihop!.
 
Nu är jag hemma och det var helt underbart att sova i sin egen säng, dock så sover jag väldigt bra vart jag en sover. Men hemma är alltid hemma och sov som en liten prinssesa hela natten. Idag står packning och kalas på tapeten och ikväll flyttar jag och Anni till vår fasters lägenhet och jag ska bo där en vecka, vill hitta min lägenhet snart! är så sugen på det. Men vi får se vad som händer :)
 
Iaf så vill jag summera denna vecka som oerhört kul men är tacksam för att O-ringen inte är varje vecka, väldigt slitsamt! 
 
Ah nä ha en fin söndag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0