9e juli

Hej!
 
Hur är det? med mig är det bra, äntligen har förkylningen släppt, eller ah. Min rethosta är kvar och kommer nog dras med den ett tag. Aja bortsett från det så är allt prima! Jag är så kass på att blogga, förlåt för det! haha. Vet inte riktigt varför jag helt flötsligt tappat suget för att skriva om mina dagar, kanske för att det händer på tok för mycket i livet och jag sitter nästan aldrig vid datorn längre. Aja får väl bättra mig och om inte kanske börja lägga upp mer bilder iaf. 
 
Iaf så var min Stockholmsvisit underbar, sightseeing, glass, restaurang, skratt, picknick, minigolf och Anders. Bättre kunde det inte bli :)
 
Kom hem i söndags som sagt och har sedan jobbat mån-ons, och herregud så mycket det är på jobbet just nu, och jag trivs jättebra med det!, älskar att hela tiden ha saker att göra, nya uppdrag och nya saker som måste fixas osv. Hinner inte se på klockan förens nån kvart innan stängning. Ah gillar mitt jobb oerhört mycket, men självklart finns det dagar man bara vill sjunka genom jorden och bara försvinna från den där platsen. haha. 
 
Idag är jag ledig och det är hur gött som helst!, uppskattar verkligen lata dagar som dessa. Vaknade vid 9 med Anni vid min sida, kan ju knappt sova själv som ni vet! haha löjligt.. Vi gick upp och käka frukost med mami och papi, efter det bestämde jag mig för att baka, det var brutalt länge sedan jag bakade något som jag lagt ner mycket tid på, så det blev tre plåtar med bullar och en långpannekaka med röda vinbär, och alltså den kakan blev så jädrans god! Blev en så bra balans liksom mellan det söta och sura! 
 
så jag har bakat, diskat och städat mitt rum, så produktiv dag! Har nu legat och slappat mest och ska om en stund laga mat till la familia :)
 
Ikväll ska jag försöka ta mig ut på en löprunda, var ett tag sedan jag sprang här hemma så är dags att röra på sig igen och sen blir det väl att ta det lugnt!.
 
Ha det fint!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0