Less på vintern

Hej!

Är det bara jag som är trött på vintern nu? Längtar så till 1a april enbart för att då börjar våren! Är less på mörkret och att det snöar och regnar i tid och otid., hatar kyla och ah nä vill bara ha vår!
Spring för livet jag är ur balans.Jag borde se mig om igen.

Hejdan hoppsan! 

Läget? Jo tack fint som alltid, varför klaga. Saker och ting kunde varit så mycket värre. 

En ny vecka har påbörjats och jag knegar på med matten, ibland är det lätt och ibland är det svårt. En av mina största utmaningar i år iaf.

Idag så åkte jag till stan för att gyma, har varit stödmedlem i två månader, alltså bara betalt medlemsavgift men inte tränat, då är man alltså en stödmedlem. Så tränade i 2 timmar, sprang/ gick milen på 1 h och 20 min,. Jag själv tycker det är bra för att vara så ur "form" jaja sedan så åkte jag hem, har chillat sen jag kom hem och bör egentligen ta tag i matten,. Hmm jaja,. Resten av veckan består av så många andra veckor sett ut, plugga, träna, jobba. 

Köpte rosor till mig själv bara för att jag förtjänar det! 

Ja hoppas ni har det bra iaf!

Fuck this

Ja men hallå!

Läget? Jag har varit näst intill förbannad hela veckan, tränat som ett freak, pluggat som bare den, jobbat och chillat . Go vecka som jag känner förändrade mig lite, intressant hur saker och ting förändras och tack vare det förändras man själv en aning. Ah nä mår nog inte fullt så bra som jag önskar men jag ska börja fokusera på mig själv mer, mina studier, min träning, mitt liv. Så förhoppningsvis blir allt bra till slut. 


Ett inlägg av en mycket trött och förbannad Sara. Lev med det 
ha det gött!


Let it goMåndag

Jo men tjena!
 
Läget? Jo tack bara fint om man bortser från förkyldningen, men jag är på bättrningsvägar!
 
Helgen var grymt bra, fick spendera hela helgen med Johan, blev en tur till universeum, promenad, matlagning och mario kart. Sedan så var vi hos Elin och Rickard på fika igår, trevligt det me :) 
 
Idag har jag påbörjat min kurs i Matte 2B,... kan ju ärligt säga att det är nog med nöd och näppe som jag kommer klara denna kurs då jag är kass på matematik, men jag ska ge mig fan på att klara den och så är det med den saken. Kändes nog bara svårt eftersom jag inte pluggat matte på två år. Men, men jag ska igenom detta!
 
Ikväll ska jag dra iväg på två pass, måste verkligen börja träna! så ka bli kul att börja med lite pass, men tror det blir gym och simning för min del i vår. 
 
Ah nä annars händer inte mycket mer nu i livet. 
 
Ha det fint!

torsdag

Hej!
 
Dagarna rullar på och snart är vi på mitten av januari månad, hur sjukt? bara en aning. Men iaf så har jag jobbat och blivit förkyld och jag som tänkte dra igång rejält med träningen får skjuta upp det... Gaaadh känner mig tjock..
Jaja sicka problem..
 
Idag har jag tagit klivit in på komvux och ska ta tag i mina studier igen, haha ett halvår efter studenten och jag är tillbaka i skolbänken! Men jag känner att det är rätt att börja tidigt med studierna eftersom jag har en plan för mitt liv (just nu) och jag ska ta mig an Matematik 2b plus lite 1b eftersom jag var för dum att skippa det på gymnasiet men, men inte lätt att veta hur man vill göra. Så vårterminen kommer bjuda på råplugg av ren och skär matte, Jag ska ge mig fan på att klara det här, jag vill och jag ska!!.
 
Idag ska jag även till optikern för att underöka ögonen och kika på nya bågar, behöver en förnyelse gällande mina glasögon, trött på det mörka och svarta. Men vi får se vad jag väljer :)
 
Ja annars händer inte mycket, ska jobba imorgon och sedan spendera helgen med Johan, lär bli trevligt som alltid :)
 
Ah nä hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!
 
 

Tredje januari 2014....2015

Jaha då var det igång, ett helt nytt år. WOW spännande eller ah kanske inte. Iaf vad har jag gjort då? Har försökt komma under fund med vilken jävla veckodag det är varje dag, det är skönt att vara ledig men att jobba i mellandagarna får det att kännas som en måndag när det egentligen är fredag, Ge mig min vardag tillbaka nu!.
 
jaja som sagt så har jag jobbat och varvat det med ledighet. Min nyår var ytterst lugn då jag låg hemma i min pyjamas och segade... Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Jobbade idag dock och tycker att det är fruktansvärt sorligt att jag inte kommer jobba lika mycket där, men nu ska jag ju ta i tu med lite härlig matte, jösses känner jag.... men jag har gett mig fan på att klara det :) så jag rivstartar detta året med plugg, och förhoppningsvis två jobb :), Sen får vi se vad som händer i livet.
 
Ja ne ni får ha det så fint!

RSS 2.0