Fix you

Tja!

Den här veckan har varit jobbig och vill bara att den ska ta slut. Aja. Idag så steg jag upp i ottan och duschade och käka sedan frulle med familjen. Sedan drog jah till jobbet. Var förvånansvärt mycket att göra idag, men det är kul när man inte behöver kolla på klockan förens fem minuter innan man stänger. Sedan var jag i stan en stund och blev hämtad av la familia. Käka hamburgare och sedan gick jag och anni en promenad. Ligger nu på min säng och filosoferar om livet i allmänhet.

Hoppas ni haft en goer dag! 


mitt enda liv


Tisdag

 Jo men tja!
 
I helgen så hade vi brakfest för Rebecca och Amanda som fyllde 20. Åh vi hade askul! en och annan minneslucka finns. haha galet. Sedan så var det även kalas för min minsta kusin som nu fan är tonåring, där ifrån har jag dock allt minne kvar ;). 
 
Igår så hade jag mitt första matteprov, och ah öhm är det meningen att jag nu ska lägga en kommentar om hur det var? Okej here we go, superduperjävlaassvårt. Det slår aldrig fel att när läraren sagt att om du kan talen i boken så är proven inga problem, får provet och man har aldrig någonsin sett talen och kan inte koppla något. Så det blev pannkaka av hela det där jävla provet. *morr* Ska bli bättre, har dock slarvat nu i början, men som sagt så vägrar jag läsa den kursen någon mer gång så därför tillåter jag inte mig själv att skriva underkänt på det!.
 
Var i skolan från 8 till halv 12 så pluggade ingen mer matematik igår. Vädret sög men jag drog på mig löpardojjerna och sprang i 30 minuter. Efter det däckade jag i soffan.
 
Idag så var jag på en arbetsintervju, yeeey. Jag fick det och ska väl börja någon dag nästa vecka :) Behöver all kosing jag kan jobba ihop. Efter intervjun så satt jag fucking ute i 1,5 timme och väntade på tåget. tror fan att fötterna frös till is, hjälpte inte att jag gick runt och dansade typ... Men värmde upp mig sedan i badhuset där jag simmade 100 längder, alltså 2,5 km. Sån jävla go känsla att simma. Något av mina favoritsporter trots att jag är livrädd för vatten. Men det hör inte till när jag simmar i pool. Älskar att träna, då kan jag fokusera 110 % på mig själv och jag tänker absolut ingenting när jag tränar, därav att jag tränar ganska ofta nu för tiden. Annras fuckar min hjärna upp. Så jag simmade på och satt sedan i bastun och somnade nästan. Kändes skönt att bara få bli sådär äckligt jävla trött. Åkte där efter hem och stensov på tåget.
 
Är hemma nu och ska väl slänga ett getöga på den dära matten och sedan chilla!.
 
Har börjat göra väldigt mycket nu när jag såhär får tid över att tänka. Förra året låg jag i soffan dag in och dag ut och glodde på disney, sedan jobbade jag dock väldigt mycket när jag fick chansen men jag gjorde inte så mycket som jag gör nu.
 
Har väldigt mycket på gång och känslan av att vara "upptagen" känns för mig väldigt bra, älskar att ha hela tiden saker att göra och testar så mycket nytt jag bara kan. Sen så är det väl bra att ha " tråkigt" och inte göra ett piss men jag föredrar att ha planer. Älskar att ha något kul att se fram emot. 
 
Nu ska jag strax käka pannkakor för er som vill ta del av vad jag äter på dagarna!
 
Ha det gött!
 
 
 

Ju ondare det gör inuti ju vackrare blir jag utanpå
Som trasig gör man allting för att dölja så att ingen ska förstå2015-02-19

Hej!
 
Idag steg jag upp när klockan ringde 8, drog på mig löparkläderna och gav mig ut på en löprunda, slutade på 4 km på 30 min, inte mitt bästa men jag är på banan igen!. Härligt väder att springa i iaf. Gjode övningar hemma och käkade sedan en redig frulle. Sitter nu här och ska samla motivation och kraft för idag ska jag plugga matte konstant sen klockan 11 till 16 har jag besämt. Får skylla mig själv att jag "slarvat" jag tycker själv att jag varit duktig men knappast tillräckligt duktig. Ah så kommer iaf min dag se ut iaf!
 
Ha det gött!

februari 18

Hej!
 
Igår hade jag bestämt mig för att gå upp när klockan ringde, alltså klockan 8. Går vanligtvis alltid upp 9 då jag vill ha hela dagen framför mig. Jag skulle plugga och va duktig, men när jag slog upp ögonen igår morses så mådde jag inte bra. Låg kvar i sängen till ungefär halv 12!, inte alls likt mig men som sagt mådde dåligt. Segade mig upp och fick skippa plugget. Tog mig istället in till Borås, träffa Linnea och vi gymade en timma, sedan hem till henne och vi gjorde iordning oss för Basketmatchen. Första gången jag såg på en basketmatch igår och det var supekul! man fick som en adrenalinkick av spelets fart, människorna på läktarna och att det hända så mycket omkring. Riktigt kul och trevlig kväll och så klart så vann Borås Basket med 96-93, spännande så jag vet inte vad!.
 
Sov sedan hos Linnea och fick stiga upp i ottan idag för att ta mig tillbaka till Herrljunga. Ååhhh var trött som en jävla sork och jag sov på tåget, förr var man van vid att vrida nacken åt alla dess konstiga håll så när jag vaknade i Herrljunga kände jag mig invalid. Aja mattelektionen gick iaf bra och jag valde att skjuta upp mitt prov ytterliga några dagar, känner inte att jag klara plugga in allt som måste göras innan jag är redo för prov, så det får jag ta tag i på måndag nästa vecka. 
 
Just nu så chillar jag och lyssnar på Imagine Dragons nya platta <3 Ska snart ta tag i matten och sen ta det lugnt resten av dagen.
 
 
 
Ha det gott!

Jag kan inte se min spegelbild

Hej på er!
 
Idag gick jag upp med nervositeten i kroppen, tog mig till min lektionssal redo för mitt första prov i matte 2b. Men till min lättnad har jag förväxlat datumen så min lärare sa att det var kul att jag var redo för prov men att jag har det på fredag, snacka om att min nervositet rann av mig. Åh jag kämpar som en gnu med matten ska ni veta. Det går frammåt och jag kämpar!
 
Efter lektionen tog jag mig till Borås och till blodcentralen. Jag vill ge blod, jag vill vara med och hjälpa andra människor. Genom att ge blod kan jag hjälpa så många, nyfödda barn, personer som varit med i olyckor, allvarliga operationer, personer med olika cancerformer osv. Så jag tog blodprov men tyvärr så får jag inte bli blodgivare då jag låg under snittet som man måste ligga över. Blev lite ledsen att jag inte kunde börja ge blod nu när jag verkligen vill. Men jag ska jobba på mina värden och försöker igen om ett halvår. Jag ska bli blodgivare!. 
 
Efter blodcentralen åkte jag till stan och gick där, beställde mosaik till de ljuslyktor som jag brukar göra, sedan mötte jag upp Anni och vi tog en goer fika på espresso house. Kom hem strax efter 17 och pluggade då och glodde sedan på tv. 
 
Tänka sig att jag lyckades skriva ett helt vanligt blogginlägg om min vardag, var länge sedan. 
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
 

Livet går vidare men jag lever inte.

 
Under en längre period i mitt liv har jag mått väldigt dåligt, dåligt över egentligen ingen anledning alls. Alla kommer vi säkerligen komma till en punkt i livet då vi tappar både ork och lust till att göra det vi en gång älskade att göra.Jag nådde den punkten 2012 och har sedan dess inte riktigt fått tillbaka gnistan. Man kan säga såhär att vissa dagar är bättre än andra och jag vet att jag inte är den enda som känner såhär. Jag vet att jag inte kommer att må dåligt hela livet, jag tänker inte må dåligt hela livet. Det är bara en period i mitt liv just nu. Jag tänker låta mig vara ledsen för jag känner att jag behöver få ur mig all skit inom mig. Jag vill så gärna känna att jag mår bra men då skulle jag ljuga för mig själv. Jag har så mycket att vara tacksam för, min familj, mina vänner, min hälsa. Men trots detta så gräver jag ner mig under ytan och betvivlar min existens. 
 
Trots att jag inte riktigt reflekterat över de som händer så har jag det senaste sett livet från en väldigt ironisk sida. Ja livet är fan ironiskt. Varför försöker vi påverka vissa saker som vi ändå vet kommer gå åt helvete? Eller som kommer gå bra.Varför oroar vi oss för saker som vi inte ens vet kommer hända. Vad gör det om vi gör bort oss? Vad gör det om vi skiter i alla andra och lever livet?.
 
Det är när jag har dessa tankar i huvudet som jag bara börjar le och skratta för att då inser man verkligen hur allt är så löjligt. Ja livet är bra ironiskt och saker och ting händer av en anledning och det är inget vi kan göra åt det. Det kommer hända bra och dåliga saker i livet men det är det som gör livet värt att leva. Vissa saker löser sig och vissa gör det inte och det är bara att lära sig från alla stunder som livet har att ge. 
 
Don't take life too seriously. No one gets out of it alive.

Don't try so hard


 
A feeling of sadness simply without a cause

RSS 2.0