You gotta go and reach for the top Believe in every dream that you got

 

freeedag!

Tjenare!
 
Hur är läget med er? Med mig är det toppen, jag haft mina dagar då jag fått återfall av nedstämdhet men som sagt det går upp och ner och just nu är jag på topp :) Har hänt sedan sist då? Har jobbat i veckan och är ledig idag. Så undrbart skönt att vakna sent idag på en redag och veta att man har hela dagen framför sig amt hela lördagen och söndagen. Så idag vaknade jag vid 9, åt frulle och var sedan med mamma en stund, satte upp adventsljusstakar och stjärnor. Har bakat lussekatter enbart för att jag inte kan hålla mig längre! vill ha jul så fruktansvärt mycket!. Sedan gick jag och mamma en promenad. Där efter hämtade jag ut min klänning som jag beställt, satt som en smäck.
 
Sitter nu här och lyssnar på olika soundtracks och filmmusik. Hur jävla bra är inte The hanging tree från Mockingjay!? Ah nä ikväll ska jag äntligen få vara med på skivstångspasset, Har ju totalt fått dissa det och alla övriga pass som jag tränade då jag jobbar och kommer hem sent varje dag och samt har jag varit sjuk så gymmet har legat på is. Sedan är det helg för hela slanten!
 
Hoppas ni har det bra!

You know you gotta give it all
And don't be afraid if you fall
You only living once so tell me
What are you waiting for?

lördag 22 november

Hej,
 
Ja vad händer? jag fortsätter att jobba på turistbyrån och jag älskar det, ett oerhört roligt jobb faktiskt :) har varit där 1 månad nu och det är bara att konstatera att tiden går fort. Idag jobbade jag och sedan gick jag i staden en stund och köpte mig ett blått nagellack.
 
För övrigt så i tisdags så var det premiär av Mocking Jay del 1, jag blev upphämtad av Julia och Linnea efter jobbet och sedan gick vi runt i Nordstan en stund och sedan satt vi på bergakungens restaurang i säkert 4 timmar och bara pratade och åt gott. Och filmen var så oerhört jävla supermega bra!! ÅÅH vill se andra delen nu. Sååååå bra!! Ah kom hem mitt i natten och sov bara 2,5 timmar och sedan jobbade jag. Var inte så farligt men ändå sömnigt. Huvudsaken var att filmen var grym!
 
hmm jag längtar till december,till julen, till snön, till julkänslan. Ja allt som har med december månad att göra helt enkelt. 
 
Annars händer inte det allt för mycket i livet, jag tränar, jobbar och mår bra. 
 
Ha det fint!

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.Moroccanoil


För några dagar sedan beställde jag hem de omtalade hårvårdsprodukter från Moroccanoil. Har använt de några gånger och håret blir silkeslent och blir friskare. Produkterna är fria från parabener och konserveringsmedel. 
Enligt mig väldigt bra produkter.


Söndag

Hej,
 
Jag vet att min blogg blir lidande nu när jag varken kan eller orkar skriva om mina dagar. Men det är ändå oerhört tråkigt att läsa. Jag jobbar iaf heltid på turistbyrån och jag trivs som fisken i vattnet, nästa vecka påbörjar jag redan min fjärde vecka hos dem och kan bara konstatera att tiden går galet fort. Annars då? Jo jag mår bra, tränar och äter så duktigt jag bara kan och har visat ytterligare resultat på både våg och kroppens form. ah nä annars händer det inte allt för mycket mer än jobb och träning. Men jag gillart. 
 
Förövrigt längtar jag galet mycket till December månad, en av mina favoritmånader då allt bara är så himla mysigt. Och snart är även 2014 över och 2015 tar vid, Ska väl göra en sån där litem resumé för detta året har varit ett av de lärorikaste och mest spännande åren jag varit med om. 
 
 
Ja men nu vet ni att jag lever.
 
Ha de bra!

Mönster

 

<3

 
Fars dag är väl ingenting speciellt egentligen, är bara glad att ha dig i mitt liv och det ska man väl ta vara på varje dag. Älskar dig <3

Make up

Har beställt hem en del smink osv, för mig är det viktigt att ha så bra produkter som möjligt så därför tycker jag att man ska kosta på det man köper. Bl.a. Är min foundation från bare minerals och den innehåller enbart mineraler och även mascara från Apoteket. Det som är nytt är cover all mix från make up store. Tänkte ge den ett försök eftersom jag hört att den ska vara bra. Jag gillar att kunna ha smink men utan att det syns. Vill se så naturlig ut även om man bär smink. :)


02 november

Hej!
 
Ja här vart det tomt, Så vad har jag gjort när jag inte bloggat då?, jo jag har gått och blivit med jobb, ett riktigt bra jobb om ni frågar mig. Jag jobbar nu på Borås Turistbyrå för den nyfikne som vill veta. Där arbetar jag som turistkommunikatör i butiken. Det är ett oerhört roligt jobb och jag ska jobba där nu så länge jag får och kan :),
 
Sen så har jag även köpt mig mitt första gymkort så gymmade några gånger förra veckan och ah jag ska göra något stabilt upplägg. För under november månad ska jag jobba hårt på gymmet och ska se reultat. 
 
Ja så mitt liv består nu mest av jobb på turistbyrån och tränar då på gymmet så det blir inte mycket tid över till något annat. men jag klagar inte, älskar att ha saker att göra. 
 
Så ah igår jobbade jag på mitt första biljettsläpp till One Direction, det var stressigt och jag ville dö en stund där. Men allt löste sig. Sedan var jag i stan lite osv och sen på kvällen tände vi ljus för farmor, farfar, morfar. Det var så fint på ST, Sigfrids kyrkogård, helt tjockt med ljus. Fint att så många tänker på dem som lämnat oss.
 
Men ni får ha det så fint så hörs vi när vi hörs. Tror att det kommer bli glest nu fram över.
 
Ny T-shirt som jag älskar och min fina lilla namnskylt och bricka.
 
Ha det gött!

RSS 2.0