7 dagar

Hej på er!

Idag är det exakt 7 dagar kvar tills jag är hemma, nästan exakt vid denna tiden kommer jag att sitta på ett tåg hem från Göteborg!

Ah nä hänt annars då? I helgen åkte vi till Böda sand på kvällen och "festade" hängde på brasseriet, drack goda drinkar och tjötade med folk, vi badade även mitt i natten. Jag är rädd för vatten i dagsljus kan ni fatta hur rädd jag var då!! Men vi doppade oss och sedan påg vi på stranden och bara tittade på alla stjärnor. Sedan har jag jobbat på och högsäsongen är typ slut så nu är det åter ganska dött på campingen. 

Idag kramade jag Julia hejdå eftersom hon åkte hem idag, Blööö saknar henne redan! 

Ah nä som sagt har en gnutta hemlängtan men om ynka 7 dagar är jag på fastlandet och hemma! 

Tha girlz
Havet
Pina colada och rosa pantern satt jag och drack
Ett styck Julia och ett styck Sara, nydoppade i havet.
Avskedsmys med min fina Julia!
24 juli

Jo men tjena!! 

Här är det högsäsong och campingen är proppfull med knasiga campare. 

Idag kickstartade jag och Maja dagen med att delta på boot camp på stranden. Det var superkul, gjorde övningar i vattnet och på stranden. Riktigt tufft men superkul. Det är sportveckan på Löttorp så passade på att vara med när jag ändå är ledig. En instruktör var från USA och var riktigt grym :) det är sådana pass som man bara känner att nu jävlar ska här köttas. Till hösten ska jag hitta ett bra gym med massa grupppass för det är superkul. Tror att det är ända sättet att verkligen gå ner de kilon jag vill och att skaffa den rätta motivationen., Ah efter det låg jag på stranden i drygt två timmar, kom hem för en stund sedan, käkat lite och chillar nu på mitt rum. Funderar på vad jag ska göra här näst.,. Just nu har jag också en grym hemlängtan. Men det är inte långt kvar av säsongen och då tar jag mitt pick och pack och drar här ifrån! 

Ha det fint!18 juli

Det var fasligt vad det ekar tomt här då, såhär dålig har jag aldrig varit på att uppdatera. Kanske ett tecken på att det börjar bli tråkigt? Eller så har jag bara en massa annat för mig.

Iaf dagarna rullar på och jag jobbar, är inne i högsäsongen och campingen är näst intill full. Min familj kom i söndags och hälsade på, de stannade tills igår, då de åkte hem. Vi myste, åkte en sväng till trollskogen, byrums raukar, degade på stranden, besökte Borgholms slott och soliden, käkade glass och spelade äventyrsgolf :) kändes riktgt bra att ha dem här men mindre kul att krama dem hejdå igår. Men, men om lite drygt 4 veckor kommer de igen och då ska vi följa med dem hem!! Igår kom även Julias pappa, känns bra att hon har sin familj i två veckor här, då kan vi umgås med dem osv :) ah nä hängde lite på stranden själv igår och jobbade sedan en stund.

Just nu ligger jag i sängen och ska läsa lite, börjar 13 och det är fett segt att börja sent, det enda man tänker på är jobbet... Haha jaja., 

Älskade familj <3

Hoppas ni har det bra!

Öland i bilder.

Pankaksfrulle med hela kollektivet.
Ett styck Sara 
Mina polare!
Äre fäst äller? Personalfääst
Fin bild Simon tog på oss glada! 
Så jävla glassigt vi hade det på Böda!
Käka glass, dä ä livet dä
Havet

So long kompisar

8 juli

Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev här, känns både skönt och mindre skönt att inte hinna med att skriva mer om min vardag. Men jag lever och jag jobbar inprincip hela tiden. Har kommit in i arbetet och tar en dag i taget. Man får mycket kritik men också en hel del beröm. Kan inget annat än att säga att denna sommaren kommer bli så lärorik. 

I söndags var jag ledig och då drog jag, Linn, Ida och skånejulia till Böda sand,. Så jävla nice vi hade det, åt gott käk, lyssnade på musik, spela volleyboll i havet och badade för första gången i år. Så ah chillade där ett tag, och en konstig grej som hände var att en oerhört modig kille kom fram till mig och sa att jag var vacker. Haha händer sånt i Sverige? Att en helt nykter kille som är svensk vågar sånt? Haha är oerhört impad asså. 

I söndags var det även personalfest vid havet, grilla korv, snackade och hade det allmänt bra. En jävligt kul kväll som kommer komma i repris. 

Ja nä, vad gör jag nu då? Ligger på stranden och blir fräknig. Jag och Julia däckade och stensov drygt en timma förut, hur härligt är det inte att ligga där och låta havet vagga dig till sömns och låta solen värma dig!? Underbart! 

Har inte så mycket mer att skriva eller berätta. Jag har det bra här på Öland iaf och hoppas att alla som är på fastlandet har det grymt.

Ha det gött, så hörs vi när vi hörs!

Precis just nu!


Anni 17 år

Idag fyller min älskade lillasyster år! Stort grattis till dig. Önskade jag kunde varit hemma och firat dig. Många grattiskramar! <3

RSS 2.0